Sabries dir què signifiquen les sigles SAL?

El Servei Local de Català de Montcada i Reixac disposa d’un Servei d’assessorament lingüístic (SAL) adreçat a empreses, administració i entitats.

Qualsevol persona ens pot demanar informació del SAL, però si ets una empresa o un comerç de Montcada, si pertanys a alguna entitat o si treballes a l’administració, ara t’explicarem què t’ofereix el SAL:

Correcció de textos: T’assessorem amb un mètode de revisió propi i una atenció personalitzada, per tal de garantir la qualitat de les comunicacions i afavorir l’autonomia lingüística dels usuaris.

Traducció: Oferim a les empreses un servei de traducció del castellà al català amb atenció personalitzada.

Entrenament lingüístic: És un assessorament personalitzat per millorar la capacitat comunicativa i competencial, oral o escrita. Els continguts que es treballen els defineix la persona usuària i s’adapten constantment a les seves necessitats.

PLAU: Un Pla d’autonomia lingüística de l’usuari (PLAU) és un acompanyament personalitzat per millorar la qualitat de les comunicacions i assolir l’autonomia lingüística a partir de l’anàlisi dels documents de l’empresa.

Sessions formatives: Són un espai per treballar temes concrets segons les necessitats del col·lectiu professional: sensibilització lingüística, llenguatge inclusiu, recursos en línia, etc.

Normativa lingüística: L’ús del català ha d’estar basat en raons comercials, de qualitat d’atenció al client i en l’acompliment de la legislació i dels drets dels consumidors. El SAL assessora les organitzacions respecte de la normativa lingüística vigent.

Deixa un comentari