Bartolo Egea (PSC): ‘Estem contents dels resultats, però esperàvem una victòria més àmplia’

La formació passa de 6 a 7 regidors, però es veurà obligada a fer pactes per convertir-se en una alternativa al govern actual

Tot i que el PSC ha estat la força més votada en aquestes eleccions, aconseguint 3.839 sufragis –491 més que fa quatre anys–, l’ambient que es respirava aquest vespre a la seu del partit era una barreja d’alegria i decepció, tal com es desprenia de les declaracions del cap de llista Bartolo Egea a laveu.cat: “Estem contents perquè hem guanyat les eleccions, però, sincerament esperàvem una victòria més àmplia, tenint en compte que hem fet molt bona feina, però sigui com sigui, seguirem treballant per Montcada”.

Bartolo Egea, rebent les felicitacions com a cap de la llista més votada. Fotos: Berta Barcons

Els sufragis obtinguts pel PSC li atorguen un total de 7 regidors, un més dels que tenia, però lluny dels 11 que necessitaria per governar en solitari. Per tant, la formació haurà d’abordar necessàriament una política de pactes si vol deixar de ser el principal grup de l’oposició. “Serà una mica complicat, però estem disposats a pactar amb aquells partits progressistes que vulguin transformar Montcada”, ha manifestat Egea.

Deixa un comentari