Carrizosa: ‘Podem ser decisius per evitar una aliança entre ECP o el PSC amb ERC’

El president de Cs al Parlament visita Montcada per donar suport a l’alcaldable taronja Angelina del Pino

Carlos Carrizosa va passejar per la rambla dels Països Catalans, acompanyat de l'alcaldable Angelina del Pino
Laura Grau

El president de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, va passar ahir la tarda per Montcada i Reixac per donar suport a la cap de llista taronja, Angelina del Pino. El parlamentari i l’alcaldable local van passejar per rambla dels Països Catalans, un dels espais que Cs vol tancar al trànsit els caps de setmana i festius amb l’objectiu que els veïns puguin fer-ne un ús exclusiu. “Altres municipis dels voltants com Ripollet ho estan fent i la ciutadania ho agraeix”, va remarcar del Pino, qui també planteja que els veïns puguin utilitzar el pàrquing del complex Montcada Aqua per aparcar els dies que la rambla estigui tancada al trànsit.

L’alcaldable de Cs a l’Alcaldia de Montcada vol tancar al trànsit a la rambla dels Països Catalans els caps de setmana i festius amb l’objectiu que els veïns puguin gaudir-ne

La candidata taronja també va proposar ampliar les partides destinades a la neteja dels barris, que considera insuficient, i augmentar els efectius de la Policia Local i Mossos d’Esquadra, a més d’instal·lar càmeres de seguretat al carrer, davant de l’increment de robatoris a comerços registrats en els últims temps diferents eixos comercials de Montcada.

Carrizosa va elogiar la capacitat de treball d’Angelina del Pino i el seu perfil professional –és advocada especialitzada en violència de genère–, i va fer una crida entre els votants de Cs “a tornar a confiar en les nostres sigles perquè podem ser decisius per evitar una aliança d’ECP o el PSC amb ERC“.

Una resposta a “Carrizosa: ‘Podem ser decisius per evitar una aliança entre ECP o el PSC amb ERC’”

  1. Todo por joder a los demás. Menos mal que vais a desaparecer, porque con estas propuestas tan tristes, es lo mejor que nos puede pasar…

Deixa un comentari