El diputat de Vox Joan Garriga dona suport al candidat Santiago Hernández

La formació ha denunciat el silenci de la resta de partits després de l’agressió a un afiliat durant el Sant Jordi

Joan Garriga i Santiago Hernández, de VOX
Mario Manzano

El diputat i portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, ha visitat aquest matí Montcada i Reixac per donar suport al candidat, Santiago Hernández. Garriga ha criticat la política de malbaratament del govern local que “dedica més recursos a pintar de colors la ciutat i no s’ocupa dels problemes reals de la ciutadania“, fent referència a les polítiques LGTBI i de la dona.

Aquest govern dedica molts recursos a pintar de colors la ciutat i no s’ocupa dels problemes reals de la ciutadania

Joan Garriga, portaveu de Vox al Parlament

“Estic convençut que en aquests comicis tindrem representació a l’Ajuntament”, ha subratllat el líder ultradetà. Per la seva banda, l’alcaldable de Vox s’ha mostrat optimista amb els resultats que podrien tenir el 28 de maig: “Tenim bones sensacions a través del diàleg que hem anat tenint amb la gent al carrer”. Vox ha fet una campanya a través de les carpes que han muntat a diferents punts del municipi.

Tenim bones sensacions a través del diàleg que hem anat tenint amb la gent al carrer

Santiago Hernández, alcaldable de VOX

Ambdós han denunciat el silenci de la resta de forces, després que una persona vessés pintura a l’estand de Vox durant la Diada de Sant Jordi. “Es tracta d’una agressió a una persona de Vox que ningú ha rebutjat i és del tot inadmissible en una societat democràtica”, ha criticat Hernández.

Deixa un comentari