El PP tria David Zambrana com a candidat a les properes eleccions municipals

L’alcaldable és l’actual president del partit a Montcada i s’estrena com a cap de llista al municipi

Zambrana es presenta per primer cop com a candidat a l'Alcaldia a Montcada
Pilar Abián

L’actual president del PP a Montcada, David Zambrana, serà per primera vegada el candidat del partit a les properes eleccions municipals prenent el relleu a Eva García. L’alcaldable dels populars ha estat escollit pel comitè electoral del partit i ratificat pel comitè executiu provincial. Diplomat en màrqueting i relacions públiques, Zambrana és empresari i compagina la seva activitat laboral amb la política, acumulant una llarga trajectòria en el món local. Del 2007 al 2015 va ser regidor a Palau-Solità i Plegamans –ocupant el càrrec de Tinent d’Alcalde d’Indústria, Comerç i Turisme– i del 2015 al 2019, també va ser edil a Santa Coloma de Gramanet, on va exercir com a portaveu dels populars a l’oposició.

La ciutat necessita millorar i només el Partit Popular pot oferir una alternativa realista

David Zambrana, alcaldable del PP

Zambrana aspira a recuperar la presència del PP al Ple, després que al 2019 es quedés sense representació. “La ciutat necessita millorar i només el Partit Popular pot oferir una alternativa realista amb polítiques concretes”, opina l’alcaldable tot posant el focus en qüestions com la neteja, la seguretat ciutadana i la promoció del comerç local, àmbits que considera oblidats per l’actual govern local.
L’alcaldable del PP assegura que el seu partit apostarà per potenciar l’activitat comercial i la restauració amb la rebaixa de taxes i impostos per obrir nous negocis. “Són els comerciants i els petits i mitjans empresaris els que creen llocs de treball i el govern de la ciutat els ha de donar facilitats per fer-ho; sense activitat comercial, no hi ha recuperació econòmica”, afegeix Zambrana.

Potenciarem l’activitat comercial i la restauració amb la rebaixa de taxes i impostos

David Zambrana, alcaldable del PP

Per al candidat dels populars, és necessari que el PP entri amb força en el plenari i pugui ser decisiu en el govern. “Apel.lo al vot útil; el nostre partit ha demostrat que sap gestionar i que en els pitjors moments és l’únic capaç d’aportar solucions i oferir estabilitat”, conclou Zambrana.

Deixa un comentari