El PSC vol revitalitzar el teixit industrial de Montcada

El diputat Pol Gibert i el secretari de la Federació d’Indústria d’USO, Pedro Ayllón donen suport al candidat montcadenc Bartolo Egea

Bartolo Egea, acompanyat del diputat i secretari de Treball de l'Executiva del PSC, Pol Gibert, el secretari general de la Federació d'Indústria d'USO, Pedro Ayllón, i la regidora Dori Alcalà

“Volem revitalitzar el teixit industrial de Montcada, atraient empreses, modernitzant els polígons industrials i fent-ne un seguiment amb els consorcis”. Amb aquestes paraules, el candidat socialista a l’Alcaldia de Montcada i Reixac, Bartolo Egea, va resumir un dels punts del seu programa electoral, en un acte de campanya celebrat dissabte a Montcada Nova, amb la participació del diputat i secretari de Treball de l’Executiva del PSC, Pol Gibert, el secretari general de la Federació d’Indústria d’USO, Pedro Ayllón i la candidata número 6 i regidora Dori Alcalà.

La comitiva del PSC va passejar per la rambla dels Països Catalans de Montcada Nova

Alcalà va destacar que Montcada i Reixac necessita més “polítiques actives d’ocupació” i es va mostrar a favor d’un “creixement inclusiu i sostenible”. Egea també va manifestar la voluntat “de fomentar les zones industrials com a punt de logística, distribució i feina, tot revisant el pla vial dels polígons industrials i potenciant els Plans d’Energia Sostenible”. En referència al futur del teixit industrial, el candidat va reclamar a la Generalitat “un suport específic per garantir un programa per rehabilitar els edificis en matèria d’energia, telecomunicacions i subministraments de serveis”, fent referència a la implantació del 5G en el conjunt de les zones industrials.

Després del passeig, la comitiva va fer parlaments al passeig de la C17, a tocar de la plaça Espanya

Reindustrialització

El diputat i secretari de Treball de l’Executiva del PSC, Pol Gibert va incidir en el fet que “Montcada és rica en polígons, però pobre en el seu manteniment” i va recordar que el partit sempre ha fet costat als treballadors davant del tancament d’empreses com TE Connectivity o Nissan, que va afectar centenars de famílies.

Per la seva banda, el secretari de la Federació d’Indústria d’USO, Pedro Ayllón, es va mostrar optimista en relació amb els compromisos aconseguits a la Mesa de reindustrialització i va assegurar que “Montcada tindrà futur entre 2024 i 2025 perquè la factoria d’estampació que tenia Nissan l’han comprada QEV Technologies i VTEC, que faran peces per a vehicles sostenibles elèctrics” el què suposa entrar en una nova dimensió “cap a la sostenibilitat i la descarbonització”.

El diputat i secretari de Treball de l’Executiva del PSC, Pol Gibert, durant la seva intervenció

Deixa un comentari