Bartolo Egea: ‘Els millors anys de Montcada estan per venir i nosaltres ho farem possible’

El candidat a l’Alcaldia del PSC, Bartolo Egea, presenta la llista per a les municipals en un acte fet a l’Auditori Municipal

Eva Menor i David González van donar suport a la candidatura del PSC
Egea, saludant la número 2 de la llista, Nani López

“Els millors anys de Montcada estan per venir i nosaltres ho farem possible”, amb aquestes paraules tancava ahir al vespre l’acte de presentació de la llista per a les properes eleccions municipals el candidat del PSC, Bartolo Egea, en un Auditori Municipal ple d’amics, familiars i simpatitzants. Egea va posar en valor la trajectòria d’activisme social i cultural de bona part del seu equip, format per persones de diferents barris, perfils i edats.

Entre les noves incorporacions, destaquen la d’Albert Carandell (número 3), actual responsable de la secció local de les JSC i president de la Colla de Gegants de Montcada; Dàmaris Sánchez, vinculada a l’AV de Terra Nostra (número 4) i Carles Vilalta, president del club de bàsquet UB MiR, que es presenta al lloc setè com a independent. Repeteixen Encarnación López (2); Andreu Iruela (5); M. Adoración Alcalà (6) i José M. Pérez (10). Actualment, el PSC té sis regidors al Ple Municipal, sent el principal grup de l’oposició.

Egea, durant el seu discurs amb motiu de la presentació de la llista socialista a les eleccions del 28M. Berta Barcons

El cap de llista socialista va referir-se al seu equip com “el més preparat per fer avançar Montcada”, tot qüestionant la gestió del govern d’En Comú Podem i ERC durant els darrers 8 anys. “En aquestes eleccions estan en joc dos models de ciutat: el nou i el vell, el del futur o el del passat, la inèrcia o l’impuls“, va afegir Egea, que va esbossar les principals línies de treball del seu programa electoral, com un pla per millorar l’estat dels carrers i els equipaments municipals, l’aposta pel comerç de proximitat, la promoció de vivendes de lloguer social, la reclamació de les urgències nocturnes al CAP Montcada, la construcció de l’hospital Ernest Lluch i la modernització dels polígons.

En aquests eleccions estan en joc dos models de ciutat: el nou i el vell, el futur i el passat, la inèrcia o l’impuls

Bartolo Egea

L’acte de presentació de la llista del PSC va comptar amb la presència del diputat David González i segon tinent d’alcalde de Cerdanyola del Vallès, i l’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor.

El parlamentari considera que la candidatura socialista “és la que pot defensar millor els interessos de Montcada i culminar projectes vitals com el soterrament de l’R2, amb una inversió històrica de més de 600 milions d’euros, aprovada per un govern socialista”. González també va tenir paraules de record per al militant Josep Bacardit i la seva iniciativa de crear un espai per a la memòria històrica al cementiri de Montcada, petició que va ser traslladada al Parlament.

La llista que encapçala Egea és la que millor pot defensar els interessos de Montcada i culminar projectes com el soterrament de l’R2, aprovat per un govern socialista

David González, diputat del PSC

Eva Menor, per la seva banda, va posar en valor “el llegat municipalista del PSC des de l’arribada de la democràcia” i va elogiar la figura d’Egea, “com una persona honesta, compromesa i amb capacitat de treball, que coneix les necessitats reals que té Montcada perquè sempre ha escoltat els veïns”. L’acte va finalitzar amb un reconeixement al membre de l’executiva Salvador Muñoz, a qui Egea va titllar de “cap de llista suplent si n’hagués d’haver-hi”, i una fotografia de família.

Deixa un comentari