‘He decidit tornar a presentar-me perquè la visió del jovent a les polítiques públiques és molt necessària’

ERC va presentar aquest diumenge Gerard Garrido, de Jovent Republicà, com el número 3 de la llista a les properes eleccions municipals

Gerard Garrido, al centre, acompanyat per l'alcaldable, Jordi Sánchez, i la diputada Marta Rosique
Berta Barcons

La secció local d’ERC va presentar aquest diumenge Gerard Garrido com a número 3 de la llista republicana a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, en un acte a la rambla dels Països Catalans que va comptar amb la presència de l’alcaldable republicà, Jordi Sánchez, i la diputada al Congrés Marta Rosique. Garrido, de 26 anys i graduat en Economia, va entrar al govern a l’inici d’aquest mandat, fent-se càrrec de la presidència de l’Àrea Econòmica i les regidories d’Esports i Infància i Joventut.

Gerard Garrido, durant la seva intervenció a la rambla dels Països Catalans
Berta Barcons

“He decidit tornar a ser candidat des del Jovent Republicà perquè la visió de la joventut a les polítiques públiques és molt necessària”, va dir Garrido, qui va fer balanç de la gestió del seu partit al govern municipal, en coaliació amb ECP des del 2015. “Hi havia un ajuntament destrossat, amb un deute descomunal que impedia dedicar els recursos necessaris per a la ciutadania. Hem treballat per fer aflorar el que estava amagat i reconstruir el consistori amb unes bases sòlides per no repetir la mala gestió”, va argumentar el jove candidat.

Entre les iniciatives que s’han realitzat al llarg d’aquests quatre anys, Garrido va destacar la reducció en un 40% de l’endeutament de les arques municipals, l’ampliació del servei per a la infància i la joventut, l’increment de l’oferta d’oci amb una programació estable a l’Espai Jove Can Tauler i la rescissió del contracte amb l’empresa Geafe a Montcada Aqua, tot anunciant també que, quan la gestió passi a ser municipal, s’invertiran més de 300.000 euros per millorar el complex esportiu.

Hi havia un ajuntament destrossat, amb un deute descomunal que impedia dedicar els recursos necessaris per a la ciutadania. Hem treballat per fer aflorar el que estava amagat i reconstruir el consistori amb unes bases sòlides per no repetir la mala gestió

Gerard Garrido, número 3 de la llista d’ERC

Respecte a la candidatura d’ERC, va assegurar que la formació té “un projecte fort” per continuar millorant la ciutat. Per a Garrido, Sánchez ha de ser el proper alcalde de Montcada “perquè és una persona empàtica, professional, compromesa, que coneix molt bé les necessitats de la ciutadania”.

En finalitzar l’acte, militants d’ERC es van fer una fotografia de família amb els candidats
Berta Barcons

Altres intervencions

En el torn de parlaments, l’alcaldable republicà va posar en valor la gestió realitzada per Garrido en les diferents responsabilitats a l’Ajuntament. “L’aposta que vam fer fa quatre anys per una persona jove entre els primers de la llista perquè assumeixi responsabilitats ha estat un èxit amb el balanç de la feina feta”, va manifestar Sánchez, qui va avançar que ERC presentarà “una llista de gent jove, preparada, amb experiència, plural i diversa que representi la societat que volem governar”.

L’aposta que vam fer fa quatre anys per una persona jove com Gerard entre els primers de la llista perquè assumeixi responsabilitats ha estat un èxit amb el balanç de la feina feta

Jordi Sánchez, candidat d’ERC a l’Alcaldia

ERC va aconseguir el 2015 tres regidors, al 2019 va sumar-ne dos més i, de cara al 2023, el número 1 va remarcar que “aquest any volem ser la força més votada i liderar l’Alcaldia”. Sobre el futur del municipi, Sánchez assegura que cal aprofitar el potencial de Montcada, amb un entorn privilegiat, una situació estratègica i més de 10 polígons industrials.

D’altra banda, la diputada Marta Rosique va insistir en “la necessitat de tenir joves com Garrido que facin un pas endavant per canviar la situació de precarietat i inestabilitat del jovent” i entrin en les institucions “per fer polítiques amb la visió del jovent”.

La necessitat de tenir joves com Garrido que facin un pas endavant per canviar la situació de precarietat i inestabilitat del jovent

Marta Rosique, diputada d’ERC al Congrés

Deixa un comentari