Joan Tardà participa en la presentació de Laura Tort, la número 4 d’ERC

Mestra i membre de la colla castellera, és la primera vegada que Tort entra a formar part de la llista dels republicans

Laura Tort està vinculada al món associatiu del municipi
Jesús Abad

L’ex-diputat i portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, i l’alcaldable, Jordi Sánchez, van presentar dissabte Laura Tort una de les cares noves del partit a les properes eleccions municipals i número 4 de la llista. El candidat a l’Alcaldia, Jordi Sánchez, va posar en valor que Tort, mestra de professió, posi al servei d’ERC “la seva força, capacitat de treball, prestigi personal i el seu bagatge vinculat al moviment associatiu”. Visiblement emocionada, la representant republicana va reconèixer que era “un dia molt especial i molt emocionant” i va destacar la feina feta per totes les entitats i associacions que “apropen la cultura catalana al nostre poble”. Tort també va elogiar la tasca feta pel comerç de proximitat: “Tenim la gran sort de tenir una xarxa molt potent de comerciants que ens ofereixen productes i serveis de qualitat dia rere dia i lluiten per fer de Montcada un poble millor amb la seva dedicació”.

Ha nascut una nova classe social, el precariat, que treballa per tenir la nevera mig plena

Joan Tardà, ex-diputat d’ERC al Congrés

L’ex-diputat Joan Tardà va tancar el torn d’intervencions recordant que “la mirada republicana és més necessària que mai” i va alertar de l’aparició d’una nova classe social que va anomenar com el precariat, “treballar per tenir la nevera mig plena”. “No n’hi ha prou a predicar la llibertat i la igualtat –va dir Tardà–, el què s’ha de predicar és l’equitat. Aquelles persones que tenen menys, necessiten més i les persones que tenen més han d’entendre que han de ser més solidàries i més generoses”, va manifestar l’ex-portaveu d’ERC al Congrés, qui va trencar una llança a favor “d’enterrar els sectarismes i els dogmatismes”: “Totes les banderes s’han de respectar perquè les persones que pengen estelades, banderes republicanes espanyoles i espanyoles possiblement compartim les mateixes preocupacions” en relació a les dificultats existents per mantenir l’actual sistema públic de pensions.

Laura Tort, al centre de la imatge, acompanyada de militants i simpatitzants d’ERC
Pere de Lamo

L’acte, que va reunir simpatitzants i afiliats d’ERC, va acabar amb un vermut i amb l’intercanvi d’opinions entre el públic assistent.

Deixa un comentari