El president de la Generalitat veu el líder d’ERC Montcada guanyador de l’Alcaldia

Pere Aragonès opina que Jordi Sánchez té l’experiència i la capacitat necessàries per liderar el canvi que la ciutat necessita

Abraçada entre Pere Aragonès i Jordi Sánchez a la fi del míting
Berta Barcons
El president de la Generalitat ha expressat la seva confiança en les possibilitats que Sánchez arribi a l'Alcaldia
Jordi Sánchez ha aprofitat la presència del president de la Generalitat i de la consellera de la Presidència per fer demandes en clau de ciutat
A la fi de l'acte, els representants d'ERC s'han fet una foto de grup

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, van ser aquest dissabte a Montcada per expressar el seu suport a la candidatura d’ERC Montcada que encapçala Jordi Sánchez cara a les properes eleccions del 28 de maig. En un acte fet a la plaça de l’Església, ambdós polítics van destacar les qualitats de Sánchez per assumir l’Alcaldia, tot posant en valor la seva visió de la ciutat, l’experiència acumulada durant els últims vuit anys al govern i la seva capacitat de treball.

El míting es va iniciar amb la intervenció de la número 2 de la llista d’ERC al municipi, Judit Rodríguez, qui va definir el projecte del seu partit com a “fort, proper, transversal i guanyador“. A continuació, va parlar l’alcaldable, qui va fer balanç de les fites del partit des de la seva entrada al govern, el 2015 –en pacte amb els comuns– posant fi a 16 anys de mandats sòciovergents. “Des que governem, Montcada no ha tornat a estar esquitxada per la corrupció, hem afrontat els desgavells urbanístics i hem sanejat les arques municipals”, va dir Sánchez.

Podem fer que Montcada avanci; tenim un equip preparat i l’oportunitat històrica i real de guanyar

Jordi Sánchez

Després de ser durant els últims vuit anys la segona força de l’executiu, el candidat d’ERC creu que ha arribat l’hora que el seu partit assumeixi l’Alcaldia. “Amb l’Ajuntament endreçat, podem fer que Montcada avanci; tenim un equip preparat i l’oportunitat històrica i real de guanyar“, va manifestar l’alcaldable. Aprofitant la presència d’Aragonès i Vilagrà, Sánchez va destacar les inversions que la Generalitat està fent al municipi en l’àmbit educatiu així com el pacte de salut signat recentment per millorar l’atenció primària, però també va reclamar l’ajut del govern autonòmic per afrontar qüestions de ciutat. “Volem i necessitem –ha dit– que l’espai que ocupa la cimentera sigui un nou espai de centralitat metropolitana; resoldre el barraquisme del Pla del Besòs; protegir el Pla de Reixac, amb la retirada de l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) prevista, i garantir la preservació del Rec Comtal, part del nostre patrimoni històric”.

Per consolidar el canvi, Montcada necessita persones amb visió de país, experiència i capacitat i ningú compleix amb aquests objectius millor que Jordi Sánchez

Pere Aragonès

Aragonès s’ha mostrat receptiu a les demandes del candidat d’ERC Montcada, tot reconeixent que el país està en deute amb municipi per totes les infraestructures que suporta. “El sacrifici de la ciutat i de la seva gent ha de tenir un retorn”, ha manifestat del president de la Generalitat. El projecte previst per posar en valor l’anomenat eix Besòs –que inclou Montcada– ha de servir, segons ha dit Aragonès, per transformar aquest territori en un “espai de prosperitat” i situar els seus municipis en el centre de la presa de decisions. “Per consolidar aquest canvi es necessita persones amb visió de país, experiència i capacitat i ningú compleix amb aquests objectius millor que Jordi Sánchez”, ha conclòs Aragonès, opinió que també ha compartit Vilagrà en la seva intervenció.

El proper acte polític previst per ERC Montcada serà la presentació de la llista electoral el 9 de maig, a l’Auditori Municipal.

Deixa un comentari