José Zaragoza creu que Bartolo Egea “és l’opció del canvi i del consens que Montcada necessita”

El portaveu del PSC al Congrés ha acompanyat Bartolo Egea durant el mercat del dimecres al Pla d’en Coll

El portaveu del PSC a Madrid, José Zaragoza, i el candidat Bartolo Egea han visitat el mercat dels dimecres
Mario Manzano

“El govern actual ha fracassat i sempre demana ajuda al PSC en temes importants com ha passat amb el soterrament, perquè els socialistes són els que han fet els grans canvis de Montcada”. Així s’ha expressat aquest migdia José Zaragoza, portaveu del PSC al Congrés dels Diputats, durant la visita d’aquest migdia al mercat dels dimecres al Pla d’en Coll, per acompanyar el candidat Bartolo Egea, de qui s’ha referit com a “única opció del canvi i del consens que Montcada necessita”.

Zaragoza i Egea passegen pel mercat acompanyats de la regidora Dori Alcalà i altres militants Mario Manzano

Zaragoza ha reivindicat el paper clau dels socialistes: “Som l’únic partit que estem aturant els peus a la dreta davant un ofensiva absolutament radicalitzada del Partit Popular“. “És el moment d’evitar el to de l’actual equip de govern municipal que només confronta i divideix i apostar per l’alternativa de Bartolo, un futur alcalde proper, dialogant i que és capaç d’unir forces i suports per aconseguir augmentar la inversió supramunicipal, com Montcada necessita”, ha afegit

El candidat del PSC ha volgut destinar avui a repassar el programa dedicat a la gent gran. “Quan governem el primer que farem serà crear la regidoria de la Gent Gran, perquè portem molts de temps escoltant que se senten desatesos”, ha enfatitzat Egea.

—-

.

Deixa un comentari