Junts es queda a les portes d’entrar al Ple, mentre que Cs perd els seus tres regidors

Cap de les dues formacions ha arribat als 700 vots necessaris per obtenir representació

Montse Sánchez, votant a l'escola Mitja Costa, aquest matí
Angelina del PIno, de Cs, votant al Kursaal

L’altra força que no ha obtingut representació és Junts per Montcada, que s’ha quedat a les portes d’entrar al Ple Municipal amb un total de 631 sufragis –el mínim per obtenir un regidor eren 675 vots. “Èrem conscients que veníem del no-res i que era difícil aconseguir visibilitat amb només dos anys de vida”, reconeix la cap de llista Montse Sánchez, que s’ha mostrat disposada “a continuar treballant per ocupar l’espai que és nostre” i ha lamentat l’entrada de Vox a la institució municipal. A les darreres eleccions municipals, Junts va obtenir 723 sufragis, xifra que va ser insuficient per assolir representació.

“Èrem conscients que veníem del no-res i que era difícil aconseguir visibilitat amb només dos anys de vida”

Montse Sánchez, cap de llista de Junts per Montcada

Per la seva banda, Cs ha perdut el tres regidors que tenia al Ple Municipal després de la davallada de vots que ha sofert en aquests comicis, 240 enfront dels 1587 que va obtenir en els anteriors. La portaveu del grup taronja, Angelina del Pino, no ha volgut parlar de fracàs, sinó de “falta de confiança en una formació que, en l’àmbit nacional, no passa pels seus millors moments”.

Aquest no és el final de Cs, sinó un punt i a part per reconstruir-nos i tornar a ser una opció de centre

Angelina del Pino, cap de llista de Cs

En aquest sentit, considera que l’electorat montcadenc ha votat en clau nacional, sense tenir en compte la feina feta pel partit a la localitat. Del Pino també opina que part dels votant de Cs no ha estat mobilitzat i l’altra ha desviat el seu vot cap a forces com el PP i Vivim Montcada. “Ens hauria agradat continuar fent propostes per millorar la vida de la gent, però hem d’acceptar la nova situació”, ha afegit la candidata, qui considera que “aquest no és el final de Cs, sinó un punt i a part per reconstruir-nos i tornar a ser una opció de centre”.

Deixa un comentari