Junts presenta la candidatura confiant entrar per primer cop al Ple

Els membres del consell executiu nacional, Lourdes Ciuró i Toni Morral, donen suport a la candidatura que encapçala Montse Sánchez

Llorenç Madurall, president de Junts per Montcada
Lourdes Ciuró, de l'executiva nacional de Junts
Toni Morral, de l'executiva nacional de Junts

Junts confia a obtenir representació, per primera vegada, al Ple Municipal. I és que fa quatre anys es va quedar a les portes d’entrar al Consistori. Ahir a la nit i a la Casa de la Vila, la formació va fer la presentació de la llista. A l’acte van intervenir dos membres del Consell Nacional, Lourdes Ciuró, exconsellera de Justícia, i Toni Morral, coordinador metropolità, el president de Junts a Montcada, Llorenç Madurell, i la candidata a Montcada i veïna de Terra Nostra, Montse Sánchez.

L’exconsellera Lourdes Ciuró, la candida de Junts, Montse Sánchez, i Toni Morral

Els dos dirigents de l’executiva van ressaltar que és la primera vegada que opten com a partit a tenir representació municipal perquè al 2019 no s’havia constituït la formació: “Fa quatre anys érem només una marca heterogènia, sense projecte i sovint sense gent, ara tenim projecte, programa, objectius i capacitat de decisió”, va assegurar l’exconsellera.

Toni Morral va destacar la gran tasca de Montse Sánchez en la vertebració del partit a l’àrea metropolitana: “Té talent polític i una realitat molt afinada del que passa al nostre voltant”, va afegir. Morral va reivindicar la construcció urgent de l’hospital Ernest Lluch per impulsar la sanitat i la cohesió entre els municipis veïns, però també de compromís en l’àmbit social i nacional de Catalunya i va titllar d’èxit la correctiva anunciada ahir des de l’ONU a l’estat espanyol per no atorgar l’escó de diputat al 2018 a Carles Puigdemont que “hauria significat un gir en la història política a Catalunya“, va recordar.

“Montse Sánchez té talent polític i una realitat molt afinada del que passa al nostre voltant”

Toni Morral, de l’executiva nacional de Junts

El barraquisme al Pla de Besòs també va aparèixer a l’acte electoral. Morral va reconèixer que és un tema en què ell com a exdelegat del govern de la Generalitat a Barcelona “vaig ser el primer que va oferir ajuda a l’Ajuntament per buscar solucions a la degradació de la zona”. Ciuró, per la seva banda, va emfatitzar la necessitat “d’aportar rigor i bona gestió perquè els discursos de la por no acabin sent l’arma dels partits de l’extrema dreta per desinformar”.

Cal aportar rigor i bona gestió política perquè els discursos de la por no acabin sent l’arma dels partits de l’extrema dreta per desinformar

Lourdes Ciuró, de l’executiva nacional de Junts

Projecte de Junts a Montcada

“Hem aconseguit conformar un equip de persones implicades, amb una voluntat de servei i compromís per canviar la dinàmica del municipi on no s’ha governat els darrers quatre anys”, va denunciar Montse Sánchez. Llorenç Madurell (2), Marisol Orta (3) , Toni Ortega (4) i Francesca Brulles (5) acompanyen la cap de llista al proper 28 de maig.

Hem aconseguit conformar un equip de persones implicades, amb una voluntat de servei i compromís per canviar la dinàmica del municipi on no s’ha governat els darrers quatre anys

Montse Sánchez

La candidata va aprofitar l’acte per incidir en les principals idees programàtiques de Junts i va subratllar “la importància d’oferir llocs de feina com a base de totes les polítiques perquè la ciutadania pugui fer amb autonomia el seu projecte de vida”. Va referir-se a la necessitat d’acompanyar els veïns del Bosc d’en Vilaró en la seva lluita per legalitzar la urbanització situada al parc de Serralada de Marina, d’oferir oportunitats al comerç i a les empreses, d’impulsar les activitats lúdiques i culturals entre els joves i de construir una residència per a persones amb trastorns de l’espectre autista (TEA) entre la cooperació dels municipis de l’entorn, entre d’altres qüestions.

Deixa un comentari