Laura Campos: ‘Intentarem aconseguir els suports necessaris per revalidar l’Alcaldia’

ECP ha obtingut 2.985 vots, 740 menys que el 2019, passant de 7 a 5 regidors al Ple de l’Ajuntament

Decepció a la seu d’En Comú Podem, després de conèixer els resultats d’aquests comicis municipals, que els han situat com a segona força més votada amb un total de 2.985 vots, 740 menys que el 2019, passant de 7 a 5 regidors al Ple de l’Ajuntament. “No són els resultats que esperàvem. Volíem obtenir més suport i més majoria per continuar amb el nostre projecte, però el poble és sobirà i així és la democràcia”, ha valorat l’alcaldable, Laura Campos, qui ha felicitat el candidat socialista, Bartolo Egea, per la victòria del PSC, que ha pujat de 6 a 7 representants.

No són els resultats que esperàvem. Volíem obtenir més suport i més majoria per continuar amb el nostre projecte, però el poble és sobirà i així és la democràcia

Laura Campos, alcaldable

Respecte a la configuració del nou consistori, l’alcaldessa dels últims dos mandats ha destacat l’entrada en escena de grups minoritaris “beneficiats per la baixa participació” i ha lamentat que l’extrema dreta de Vox hagi aconseguit un regidor.

Laura Campos rep l’escalf dels seus companys de partit després de conèixer els resultats dels comicis
Berta Barcons

Futurs pactes

Les diferents forces que han obtingut representació disposaran de 15 dies per consensuar futurs pactes amb l’objectiu de formar el futur govern de l’Ajuntament. “Intentarem aconseguir els suports necessaris perquè el dia 17 de juny en el Ple d’investidura puguem revalidar l’Alcaldia”, ha subratllat Campos, qui ha afegit que “totes les possibilitats estan obertes” i es veu amb “forces per negociar. Això va més enllà de qui guanya les eleccions, sinó de qui té la capacitat de sumar consensos”.

Intentarem aconseguir els suports necessaris perquè el dia 17 de juny en el Ple d’investidura puguem revalidar l’Alcaldia

Laura Campos

Deixa un comentari