Jornada decisiva per als alcaldables

Els més matiners a votar han estat Laura Campos, David Zambrana i Bartolo Egea

Laura Campos, candidata d'ECP, votant a la Casa de la Vila
El candidat del PSC, Bartolo Egea, votant a l'INS la Ferreria
Jordi Sánchez (Esquerra Republicana, ha votat a l'escola El Turó
Angelina del Pino (Cs) votant al Kursaal de Can Sant Joan
Montse Sánchez (Junts) ha votat a l'escola Mitja Costa
Rafa Ruiz (Vivim) ha votat al Centre Cívic de La Ribera
El candidat del PP, David Zambrana, ha aconseguit retornar el seu partit al Ple municipal
El líder de Vox, Santiago Hernández, serà el representant de la formació al Ple

Després de 15 dies d’intensa campanya, els caps de llista afronten la jornada decisiva. Avui es decidirà quina serà la composició del nou Ple, actualment format per set regidors d’ECP, sis del PSC, cinc d’Esquerra Republicana i tres de Cs. Els més matiners a votar, poc després de les 9 h i amb pocs minuts de diferència, han estat Laura Campos (ECP), a la Casa de la Vila; David Zambrana (PP), a l’escola Mitja Costa, i Bartolo Egea (PSC), a l’INS La Ferreria.

A partir de les 10 h han votat Angelina del Pino (Cs), al Kursaal; Montse Sánchez (Junts), a l’escola Mitja Costa, i Rafa Ruiz (Vivim), al Centre Cívic La Ribera. I els últims a votar, a partir de les 12 h, han estat Santiago Hernández (Vox), a l’escola Mitja Costa, i Jordi Sánchez (ERC) a El Turó.

Els candidats que repeteixen com a alcaldables són Laura Campos, Bartolo Egea, Jordi Sánchez i Rafa Ruiz, i els que s’estrenen són Angelina del Pino, Montse Sánchez, David Zambrana, Santiago Hernández i Noemi Turrents

Perfil dels candidats

Per ordre de representació actual al Ple, Laura Campos, alcaldessa des del 2015 en coalició amb ERC, es presenta com cap de llista per tercera vegada consecutiva. En la primera ocasió, sota les sigles d’ICV-EUiA i les dues següents, representant En Comú Podem. Bartolo Egea, alcaldable pel Partit dels Socialistes, és regidor en l’oposició des del 2017 i botiguer de professió. El candidat d’Esquerra Republicana és Jordi Sánchez, president de l’Àrea Territorial des del 2015 i llicenciat en Ciències Polítiques i en Història. Mentre que Angelina del Pino, cap de llista de Cs opta per primer cop a l’Alcaldia i és advocada.

Aspiren a tenir representació al Ple cinc forces més. Montse Sánchez, alcaldable per primer cop de Junts, és adjunta a la direcció d’una empresa dedicada a la rehabilitació d’edificis. Rafa Ruiz, formador en informàtica i productor musical, encapçala per segona vegada consecutiva la llista municipalista Vivim Montcada i Reixac. David Zambrana, empresari del sector de l’hostaleria, s’estrena com a candidat a Montcada al capdavant del Partit Popular. Per Vox, es presenta per primer cop Santiago Hernández, professional autònom de l’automatització industrial. I per Ara Montcada, opta també per primera vegada la professora d’anglès Noemi Turrents, l’única que no votarà al municipi en residir a Nou Barris.

Deixa un comentari