Laura Campos: ‘L’auditoria que està fent Adif garanteix que no sorgiran imprevistos a les obres del soterrament’

L’alcaldable d’ECP surt al pas de les veus que qüestionen el futur del projecte pels seus continus retards

Laura Campos, al centre, acompanyada d'altres membres de la llista, durant la roda de premsa feta al Kursaal
Laura Grau

L’agrupació local d’En Comú Podem va fer campanya ahir la tarda al barri de Can Sant Joan, amb una parada informativa al carrer Reixagó i una roda de premsa posterior al Kursaal.

La cap de llista Laura Campos va fer un aclariment sobre el procés d’adjudicació de les obres de soterrament arran les informacions sobre l’auditoria que Adif està fent per valorar la viabilitat de les ofertes presentades per dues empreses, considerades ‘temeràries’. “Algunes veus interessades estan fent un mal ús d’aquesta informació, generant un clima de desconfiança cap al futur del projecte”, va denunciar Campos, qui considera que l’empresa ferroviària està fent les comprovacions necessàries per evitar que succeeixi “una Sagrera 2”, en referència a la paralització d’aquest projecte barceloní a causa dels sobrecostos. “L’auditoria ens garanteix que no sorgiran imprevistos durant l’obra i que no es quedarà a mitges”, va afegir.

L’auditoria que està fent Adif dels dos projectes presentats a la baixa ens garanteix que no sorgiran imprevistos durant l’obra i que no es quedarà a mitges com va passar a La Sagrera

Laura Campos, cap de llista d’ECP

La candidata d’ECP i actual alcaldessa de Montcada també va aprofitar la roda de premsa per parlar de la denúncia contra l’empresa Agbar per malmetre part del Rec Comtal en la seva recerca d’aigües freàtiques. “Som solidaris amb les necessitats d’aigua de l’àrea metropolitana, però no podem consentir que es faci sense comptar amb Montcada”, va remarcar. Agbar haurà de pagar una multa de 240.000 euros, restituir la volta del XVIII que va destrossar i afrontar una denúncia per la via penal si finalment prospera. Campos també va parlar de la campanya Montcada diu Prou, “que està en tràmits al Parlament i pot obrir una via pionera perquè municipis com el nostre tingui un tracte singular”.

Deixa un comentari