PP, Vivimir i Vox celebren la seva entrada al Ple

Els populars i la llista municipalista tindran dos representants al plenari, mentre que l’extrema dreta comptarà amb un edil

El candidat del PP, David Zambrana, ha aconseguit retornar el seu partit al Ple municipal
La candidatura de Vivim Montcada i Reixac, celebrant els resultats
El líder de Vox, Santiago Hernández, serà el representant de la formació al Ple

Només 37 vots de diferència han separat el PP i Vivim Montcada i Reixac. Els populars han sumat 1.078 vots i la candidatura municipalista, 1.041. Els caps de llista d’ambdues formacions han celebrat amb alegria la seva entrada al Ple i han agraït el suport de l’electoral.

M’ha sorprès obtenir tan bons resultats, la veritat, i estem molt satisfets per la confiança que ens ha donat la ciutadania”, ha manifestat David Zambrana (PP). Davant la incertesa sobre qui aconseguirà l’Alcaldia, en no haver-hi a hores d’ara una majoria clara, el líder dels populars creu que la llista més votada ha d’abanderar el seu projecte de ciutat. “Nosaltres valorarem quina és la proposta que volen dur a terme i, en funció d’això, decidirem si li donem o no el nostre vot; en qualsevol cas, la decisió que prenguem la donarem a conèixer abans del Ple d’investidura”, ha explicat Zambrana.

El PP i Vivim no es posicionen a hores d’ara sobre possibles pactes postelectorals

Ruiz tampoc no ha volgut posicionar-se sobre possibles pactes postelectorals. “Estem disposats a parlar amb tothom i, en funció d’aquestes reunions, decidirem en assemblea si ens mantenim en l’oposició o obrim la porta a estar al govern”, ha dit. Tant Zambrana com Ruiz han coincidit a lamentar la baixa participació que hi ha hagut –51,9%– entenent que cal reflexionar respecte a l’allunyament de la política d’una part important de la ciutadania.

Per la seva banda, Vox ha celebrat el seu creixement a Montcada, havent assolit representació al Ple. Així i tot, el seu candidat, Santiago Hernández, lamenta que l’electorat no hagi “desterrat les polítiques socialistes/separatistes”. Com a nou membre de l’oposició, el líder local de l’extrema dreta es compromet a plantar cara al nou executiu i a vigilar a cada norma, mesura o acció del govern. “Exercirem l’oposició que els qui ens han votat esperen de nosaltres; el meu equip i jo estem preparats i plens de ganes de defensar les idees per les quals els electors ens han confiat la seva representació”, ha dit Hernández tot destacant la pujada del partit arreu d’Espanya.

Deixa un comentari