Agraïment de l’Escola Font Freda

L’Escola Font Freda agraeix la participació i col.laboració de diferents entitats

L’Escola Font Freda vol agrair la participació i col.laboració de les entitats municipals Els Gegants, Els Diables i la seva batucada, els Castellers, L’Institut Miró durant la setmana cultural realitzada del 13 al 17 de febrer de 2023 a l’escola . Durant la setmana cultural es va poder aprofundir en el tema anual de l’escola “Coneixem Montcada” a través de tallers de les diferents entitats i d’una jornada internivell amb l’Institut.

Per una banda, la jornada internivell va ser realitzada gràcies a la col·laboració de l’alumnat de l’institut Miró amb la que va participar l’alumnat de 4rt i 6è. La temàtica treballada va ser “el món dels ibers”. Una representació teatral de l’alumnat de l’institut i uns tallers va permetre als alumnes de l’escola viatjar en el temps i conèixer una mica més de la història dels seus avantpassats.

Per altra banda, Castellers, Diables i Gegants van apropar als més petits de l’escola el nostre entorn més proper a través de representacions i tallers en els que l’alumnat va poder experimentar i gaudir significativament.

Gràcies a totes les entitats per compartir el vostre bagatge cultural!

Mònica Rius, directora de l’Escola Font Freda

Etiquetes:

Deixa un comentari