Avís de robatori al municipi

Una dona avisa d’un robatori a casa de la seva mare a la Carretera Vella, barri centre i insta als ciutadans d’anar amb compte

El robatori es va produir a una casa de la Carretera Vella
Idealista

El passat dilluns 7 d’agost, la meva mare va ser víctima d’un estafador que li va robar diners d’un calaix mentre es feia passar per un operari de la companyia de gas. Abans, li havien trucat des d’una suposada companyia de gas, per dir-li que li enviaven una persona per revisar el gas. Poc després, es va presentar un home amb una granota que primer va mirar la caldera, i després va demanar a la cuidadora de la meva mare que es quedés al costat de l’aparell mentre ell revisava els radiadors. D’aquesta manera, va tenir l’oportunitat de poder remenar els calaixos fins que va trobar diners. Mentrestant, li preguntava coses a la cuidadora sobre la caldera per tenir-la ben allunyada i poder seguir robant.

Aquest delicte té molts comentaris a internet, on expliquen que si no troben diners demanen a la persona estafada que pagui la inspecció, sota l’amenaça que li tallaran el gas si no ho fa. Ara estan circulant per Montcada, val la pena avisar, sobretot a les persones grans, que són més vulnerables.

Deixa un comentari