Campanya de donació de sang

L’alumnat de 3r de l’Escola Fedac Montcada col·labora amb el Banc de Sang en la promoció de la jornada que tindrà lloc aquest dimecres al pavelló Miquel Poblet

La jornada de donació de sang es farà aquest dimecres al pavelló Miquel Poblet
Mario Azañedo

Som alumnes de tercer de l’Escola Fedac Montcada que estem fent un projecte d’Aprenentatge i Servei sobre “La Sang”. I com volem aportar un granet de sorra, hem decidit col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits de Barcelona perquè sabem que té pensat organitzar a la nostra població Montcada i Reixac, una Jornada de Donació de Sang el pròxim 17 de maig al Pavelló MiquelPobletde10h a14h i de16h a 21h.

Estem molt il·lusionats amb la idea de poder fer que les persones que viuen a prop nostre, puguin donar la seva sang per ajudar a altres persones que la necessiten.

Durant aquest curs hem estat aprenent moltes coses i ens hem informat molt bé de com una persona pot donar o no, la seva sang i de quina manera. Inclús hem rebut la visita de l’Arnau Maspons, responsable d’Àrea de la Promoció de la Donació del Banc de Sang i Teixits, que ens va motivar molt per iniciar el nostre projecte.

També algunes famílies del nostre curs han col·laborat amb nosaltres organitzant pràctiques i experiències molt divertides, per aprendre com és i com funciona el nostre sistema circulatori i l’extracció de sang. Estem molt contents/es, ja que ens han ajudat a entendre la importància de ser solidaris i ajudar a la gent, fent un gest tan important com donar sang per a qui ho pugui necessitar.

Volem fer una crida a totes les persones de la nostra localitat perquè, igual que nosaltres, prenguin consciència de la importància de donar una mica de la seva sang per ajudar a altres persones que la necessitin. Esperem que tothom s’animi i vinguin a visitar-nos i així poder millorar les donacions de les passades edicions. Segur que ho aconseguirem!

Moltes gràcies per col·laborar.

Nenes i nens de 3r de l’ESCOLA FEDAC MONTCADA

Deixa un comentari