L’escola El Turó celebra el Dia de les Famílies

El centre és una comunitat d’aprenentatge des del 2017

L’Escola El Turó és una Comunitat d’Aprenentatge (CdA) des del curs 2017-2018. CdA és un projecte de transformació social i cultural basat en l’aplicació d’aquelles actuacions educatives d’èxit, de les quals s’ha demostrat científicament que milloren el rendiment acadèmic i la convivència. Les CdA impliquen a totes les persones que, de forma directa o indirecta, influeixen en l’aprenentatge i el desenvolupament dels infants, incloent-hi mestres, familiars i persones voluntàries.

Les famílies participen activament en la vida del centre. Una activitat que fem cada any és celebrar el Dia Internacional de les Famílies, que es commemora el 15 de maig. Enguany, al matí hem fet grups interactius amb jocs de taula amb totes les famílies i els infants. Ha estat molt emocionant.

A la tarda, hem fet grup de 10 infants, cada grup havia de passar per tres tallers proposats per les famílies (henna, pintura de dits, pintacares, polseres i papiroflexia). Va ser tot un èxit. Vam gaudir tots/es infants i famílies!!!!

Deixa un comentari