Què ha passat amb els contenidors del carrer Sant Jaume?

Els veïns es queixen que l’Ajuntament els va retirar el mes passat sense donar cap explicació i encara no els ha reposat

Els contenidors del carrer Sant Jaume estaven a la dreta de la fotografia, on hi ha el cartell de prohibit llençar brossa

Fa un mes que els veïns del carrer Sant Jaume no disposem de contenidors per llençar les escombraries, sense que ningú ens hagi donat cap explicació. Només sabem que l’Ajuntament els va retirar quan va canviar de costat les places d’aparcament del tram que limita amb el carrer Baixada de Santa Engràcia. Suposem que aquest canvi té com a objectiu evitar que el camió de les escombraries impacti contra el balcó d’una casa quan passa per aquest carrer, tal com ha succeït en diverses ocasions.

Sigui com sigui, no entenem per què no s’han reposat els contenidors que hi havia al costat dret del carrer –un d’envasos i un altre de restes general. Ara, per llençar la brossa ens veiem obligats a baixar fins al carrer Domingo Fins o pujar fins al carrer Sant Sebastià. La majoria de persones que vivim en aquest sector de Montcada centre som gent gran i ens resulta penós fer aquest trajecte carregats amb les bosses.

Així que demanem als responsables municipals que reposin els contenidors al lloc on estaven i, ja de pas, n’afegeixin un de brossa orgànica –n’hi havia hagut fa temps, però també el van retirar. A més, com es pot veure a la imatge, l’espai on estaven els contenidors s’està convertint en un punt d’abocaments. A més d’escriure aquesta carta, hem començat una recollida de firmes entre els veïns afectats per aconseguir una solució a la problemàtica.

Deixa un comentari