Suport a fills de víctimes de violència masclista

La Fundació IPSS demana la col·laboració de la ciutadania en el marc de la campanya ‘Un gelat, un somriure’

La Fundació IPSS ofereix un servei d’acolliment urgent i temporal a dones i als seus fills que han viscut una situació de violència masclista
Fundació IPSS

Són molts els infants que pateixen les conseqüències de la violència masclista i han de tirar endavant juntament amb les seves mares. Aquests infants i adolescents viuen situacions que no podem imaginar i, en alguns casos passen anys fins que poden recuperar-se dels traumes viscuts. 

La Fundació IPSS gestiona diferents serveis residencials per a dones i filles i fills víctimes de violència masclista a la província de Barcelona. Cada estiu es programen un seguit d’activitats, per tal que aquestes famílies gaudeixin de l’oci i el temps de lleure, però aquest any volem anar més enllà i per això demanem la vostra ajuda. 

Amb l’objectiu de millorar i incrementar la qualitat de l’oci iniciem la campanya “Un gelat, un somriure”. Volem que aquests infants puguin gaudir, com qualsevol altre infant, d’altres activitats, com ara un gelat a una terrassa, una entrada a un parc aquàtic o un espai de joc infantil, entre d’altres.   

És per tot això que ens posem en contacte amb vosaltres, per demanar la col·laboració de La Veu per difondre aquesta iniciativa entre la població. El nostre número de compte per recollir aportacions és ES36 0081 0200 2200 0438 1447.

Deixa un comentari