Gràcies Claudia Pina

La seva figura és un mirall per a les noies que juguen a futbol, especialment, per a les que ho fan a Montcada i Reixac

Claudia Pina amb el trofeu Impacte Internacional a la II Gala Femenina de Futbol Europeu
FC Barcelona

El passat dimarts 25 d’octubre Claudia Pina va rebre un altre premi individual, en aquest cas el “Trofeo Impacto Internacional” a la “II Gala Femenina de Fútbol Europeo“. La montcadenca, de només 21 anys, és una de les titulars al Barça i aquesta temporada està tenint un paper fonamental al mig del camp culer.

La seva figura és un mirall per a les noies que juguen a futbol, especialment, per a les que ho fan a Montcada i Reixac

La figura de Claudia Pina ha de ser un mirall per totes les noies que juguen a futbol, especialment per totes aquelles que ho fan al municipi i que desitgen poder gaudir d’aquest esport al màxim nivell.
Amb el creixement del futbol femení i l’augment de llicències de jugadores encara es fa més important el paper de les referents, i Pina és una d’elles. Pilota d’Or i Bota d’Argent al Mundial sub17, Claudia ja ha guanyat molts títols amb el primer equip blaugrana i, a més a més, comparteix vestidor amb la primera dona a guanyar dues pilotes d’or, Alexia Putellas.
Tant de bo algun dia veiem a la de Montcada i Reixac ensenyar un d’aquests premis des de dalt l’Ajuntament. Mentrestant, s’ha convertit en la imatge del somnis de totes les nenes que juguen a futbol al poble. Gràcies, Claudia!

Deixa un comentari