Esquerra, l’alternativa a Montcada i Reixac!

El portaveu d’Esquerra analitza els resultats del partit a les eleccions autonòmiques i reitera el compromís amb el municipi

Vull aprofitar l’article de portaveu per agrair els 1.991 ciutadans que ens han fet confiança en les darreres eleccions i per valorar els resultats que, per força, son negatius. En general, per la baixa participació i per l’increment de l’extrema dreta. Per a Esquerra, per baixar del 21 al 14 % dels vots. Veiem com s’imposa un relat polític visceral per sobre de la gestió racional o com s’atien les frustracions del jovent per banalitzar i fer créixer el feixisme. Ens preocupa que els missatges de la por, la delinqüència o el racisme calin en la ciutadania.
Davant d’això, hem de treballar cada cop més per fer comunitat, fer barri, fer poble. Que l’individualisme egoista no ens porti a una societat dividida i enfrontada, sinó que els exemples d’associacionisme, col·laboració i solidaritat ens cohesionin com a societat i com a municipi. Com deia el vell lema del PSUC: volem ser “Un sol Poble”.
Malgrat els mals resultats, Esquerra es consolida com a segona força a Montcada i Reixac i això ens converteix en l’alternativa catalanista i d’esquerres. L’increment de vots d’alguns barris, com Can Cuiàs, on superem el 18 % de vots en alguna taula, ens marca el camí de com treballar i com posar-nos al servei de la gent. Lluny de defallir, assumim amb responsabilitat el nostre compromís amb Montcada i Reixac i seguim amb la mirada posada en les eleccions europees del 9 de juny.

Deixa un comentari