Fem que Montcada i Reixac avanci

Davant d’una situació excepcional, necessitem i exigim un tracte excepcional

Montcada i Reixac ha estat històricament un territori trinxat. Lloc de pas entre Barcelona i el Vallès, corredor natural entre la metròpoli litoral i l’interior del país, amb carreteres, autopistes i vies de tren que ens creuen i esquarteren.
El que és una posició estratègia privilegiada, una avantatge enorme i una oportunitat, sovint s’ha malbaratat perquè aquestes infraestructures s’han pensat només per donar servei a la metròpoli, sense tenir en compte un municipi menystingut com a part de la perifèria. La C-33, l’autopista de Girona, n’és un exemple paradigmàtic: sense entrada ni sortida a Montcada, tot i creuar el municipi pel mig del nucli residencial.
Per això, davant una situació excepcional, necessitem i exigim un tracte excepcional. Així ho hem reclamat amb la reivindicació del soterrament de l’R2 que per fi s’ha licitat i està a punt d’adjudicar-se.
També exigim aquest règim especial perquè tant les inversions, com les polítiques urbanístiques, com el règim fiscal, tinguin en compte aquesta excepcionalitat i puguem posar en valor la riquesa que té Montcada i Reixac. Per ubicació, per connexions i bones comunicacions, per patrimoni natural, per potencial industrial, per la creativitat de la seva gent, orgullosa del seu passat, del seu present i del seu futur industrial.
Des d’Esquerra estem decidits a fer que el nostre municipi avanci i considerem que la millor política social és una bona formació i un treball de qualitat. Montcada i Reixac té el potencial per oferir a la seva ciutadania aquesta formació que ens permeti instruir-nos i desenvolupar-nos, aquesta feina que ens faci lliures i independents, aquest entorn natural i aquests espais de convivència que ens facin cívics, organitzats i forts.
Des d’Esquerra volem que el nostre municipi avanci i per això treballem i treballarem per què l’enorme potencial que tenim com a ciutat es posi al servei de tots els veïns i veïnes.

Deixa un comentari