El govern de les tres is

La cap de l’oposició critica la gestió feta pel govern en el primer any de mandat

Incapacitat. Inacció. Improvisació. Ha fet un any de mandat del nou equip de govern PSC-PP-Vivim. Un any perdut per la nostra ciutat marcat pel “Pacte de la Vergonya” perquè gràcies al PSC el PP governa per primera vegada i marcat per la primera decisió que van prendre d’apujar-se els sous.
Marcat per la incapacitat que està costant diners a la ciutadania. Un alcalde que només fa política d’aparador, postureig i fotos, incapaç de gestionar i que s’ha d’envoltar d’assessors i un coordinador general per 110.000€ l’any. Un govern que necessita assessors externs per gestionar la plantilla o una empresa de comunicació perquè els marqui el relat polític i de ciutat.
Marcat per la inacció. Un govern que no governa i va a remolc de projectes iniciats l’anterior mandat. No coneixem ni un sol projecte propi: quin és el seu model de ciutat? Quin és el seu projecte social o cultural per als pròxims anys?
Aquesta manca de criteri, lideratge i projecte polític ens porta a la improvisació.
Un govern que governa a cop de timó i a cop de xarxes que actua amb precipitació en temes tan delicats com la taxa de residus o la gestió pressupostària.
Els Comuns continuarem exercint la nostra responsabilitat com oposició de fiscalitzar la feina d’aquest govern i vetllarem perquè no es perdi tota la feina de bon govern i responsable dels darrers vuit anys.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari