Montcada decideix

Gerard Garrido (ERC) opina que la ciutadania mereix polítiques públiques que la situïn al centre per millorar Catalunya

Gerard Garrido, regidor d'Esquerra Republicana

El pròxim 12 de maig tenim unes eleccions al Parlament de Catalunya, on tota la ciutadania de Montcada i Reixac està cridada a les urnes. Malauradament, aquestes eleccions són fruit de la decisió de votar en contra dels pressupostos, els més amplis de la història de Catalunya, per part d’En Comú podem. Uns pressupostos que beneficiaven a tota la ciutadania del país en termes de salut, educació, seguretat… En definitiva, millorava i ampliava els serveis públics.

La ciutadania ha de decidir entre diferents projectes. Un projecte que està decidit des de la Moncloa i, per tant, estar conforme amb les polítiques que ens han portat a l’infrafinançament actual, a la manca d’inversions cabdals pel país, a la persecució de la llengua, etc. Un altre projecte, buit de contingut i personalista, centrat únicament en el nom d’una persona però sense cap proposta clara per al conjunt de la ciutadania. O el projecte que representem, que vol continuar amb la feina ben feta, que posa les persones al centre de tota política pública i, en definitiva, que té propostes clares per continuar avançant en polítiques socials, i en guanyar drets i llibertats.

Montcada i Reixac també forma part de les decisions que es prenen a escala de país i aquesta és una d’elles. La ciutadania mereix polítiques públiques que la posin al centre, per millorar i ampliar els serveis públics de Catalunya.

Deixa un comentari