Només ens importa Montcada

Rafa Ruiz, de Vivimir, reivindica el fet diferencial del seu partit ciutadà davant l’escenari imminent de les eleccions al Parlament

Rafa Ruiz, portaveu municipal de Vivimir

Hola, què tal?. Segurament, en el moment de llegir aquest escrit, estarem a hores de produir-se el tret de sortida de la campanya a les eleccions al Parlament de Catalunya 2024 o ja endinsada en ella. Unes eleccions on, com és evident en un partit plenament municipalista, Vivim Montcada i Reixac no presentarà candidatura enlloc, a diferència de totes les altres opcions polítiques representades a Montcada i Reixac. Cal remarcar això, per ser el nostre principal fet diferencial. Parlant d’aquestes eleccions, ja d’entrada dir que són avançades, mal presagi perquè es té la sensació inicial que es convoquen més aviat per un motiu d’estratègia política d’uns quants interessats en “no perdre cadires”, o per “agafar desprevingut a l’adversari” o perquè algunes enquestes així ho recomanen.

Resumint, qualsevol altre motiu que no sigui purament escoltar la veu de la ciutadania de manera clara en temps i forma. Ara, que comenci l’espectacle: candidats i candidates, anuncis de “fitxatges”, molta polèmica per debilitar a l’adversari, pancartes i banderoles a dojo, cartells, flyers, globus i caramels, carpes, mítings, discursos, cara a cara entre candidats a TV3 en horari primetime, sondejos i enquestes i molta creació de contingut a la “caça del like” a les xarxes socials amb un únic objectiu: fer arribar “el missatge” i poca cosa més. I a la cantonada, eleccions europees. Fins aviat!

Deixa un comentari