Primer any de mandat amb un govern de festa i un gerent governant

El portaveu d’Esquerra suspèn la gestió del tripartit

Difícil avaluar l’any de mandat de PSC-PP-Vivim sense un Pla d’Actuació Municipal. Els únics compromisos, els del pla de xoc amb les prioritats pels primers 100 dies de govern, tots incomplets: ni asfaltat dels carrers Masia, Bogatell i mossèn Joaquim Castellví, ni rotonda al polígon Molí d’en Bisbe, ni nou paviment al parc de l’INS la Ribera ni la creació d’un Consell Econòmic i Social. Ho van presentar al juliol i no n’han complert ni un.
No tenim una Montcada més neta, ni més unida, ni més segura. El mateix servei de neteja, això sí, pagant més la ciutadania. Més diàleg? Tampoc. Ni amb veïns, ni amb treballadors, ni amb el comerç. Ho han denunciat els sindicats de l’Ajuntament i les AV de Montcada centre i Montcada Llevant, que estan convocant mobilitzacions, com ja va fer l’Associació de comerciants.
Un equip de govern que sembla una comissió de festes, que es dedica a fer vida social, foto, futbol i festes de barri, mentre qui governa és un gerent a qui no ha votat ningú.
Amb honroses excepcions, un govern sense visió estratègica, que el que criticava estant a l’oposició ara ho fa pitjor.
Alguna cosa farà bé, no? Doncs sí. Mantenir la visió de renaturalització dels rius, d’integració d’infraestructures o de preservació del Pla de Reixac. En això, hi donarem suport. Ajudarem, empenyent a fer-ho bé, fiscalitzant i denunciant el que es faci malament. És la nostra feina.

Deixa un comentari