Solidaritat enfront l’absència de lideratge

Juan Carlos de la Torre (ECP) critica la falta de lideratge polític del govern tripartit davant les famílies desnonades del seu habitatge

El regdor d'ECP, Juan Carlos de la Torre

Tot i l’actual pròrroga a la suspensió dels desnonaments a llars vulnerables, aquests es continuen produint. Una situació indignant que només es pot aturar amb polítiques que assegurin el dret a un habitatge digne. Montcada i Reixac no va ser aliena a aquesta realitat social i el passat 10 d’abril una veïna del nostre municipi havia d’afrontar un desnonament. A la porta, desenes de veïns, veïnes i representants de diferents entitats del poble li donaven suport i plantaven cara als depredadors del fons voltor que l’obligaven a deixar casa seva.

La negociació amb la comitiva judicial la va haver d’exercir la representant del Sindicat de Llogateres, aconseguint una pròrroga, mínima, però que li permetia recollir amb dignitat les seves pertinences i, alhora, intentar trobar una solució al seu problema.

Davant la dignitat i resiliència de la ciutadania, més enllà de les qüestions administratives i jurídiques que els i les tècniques de l’Ajuntament hauran aportat, ens trobem amb l’absència de lideratge polític d’aquest govern, deixant sola la seva ciutadania en moments en què hauria de jugar un paper fonamental.
Senyors i senyores del govern, no els necessitem per fer política d’aparador, els necessitem perquè facin la seva tasca de servei al poble. Ja els hi hem dit i els hi tornem a dir: liderin, treballin. Menys “postureo” i més anar per feina. Montcada i Reixac no pot esperar més.

Deixa un comentari