Transformem Montcada i Reixac

La regidora d’ECP, Jessica Segovia, acusa el nou govern de retallar inversions i pujar els impostos

Jessica Segovia d'En Comú Podem Montcada i Reixac

La transformació de Montcada i Reixac, deien. Doncs, en el seu primer pressupost de mandat hem pogut veure cap a on va aquesta transformació… I aquesta transformació va de retallades i de pujada d’impostos.

Retallen els ajuts de beques a l’escolarització en 110.000 euros, retallen a 0 euros la inversió en polítiques d’habitatge, a 0 euros la partida per pintar les escoles de primària. No contemplen la inversió de mobiliari de la nova escola Bressol de Can Sant Joan, això vol dir no poder iniciar el pròxim curs.

I tot això ve acompanyat de l’increment dels preus dels serveis de l’Ajuntament i de l’increment de la taxa de residus en un 151%! Com hem pogut veure, la seva prioritat d’inversió ha estat la compra de drons, armes i festes patronals per a la Policia Local. Pujades de sous per al govern, està clar, i la contractació d’un coordinador per 97.000 € anuals perquè faci la seva feina. Contràriament, la partida que han destinat a implementar la valoració de llocs de treball dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament és del tot insuficient.

En definitiva, transformem Montcada i Reixac a cops d’impostos innecessaris cap a la ciutadania i de la retallada en inversió social, molt necessària per a un municipi amb les nostres característiques.

Deixa un comentari