Indignació per la falta de millores al centre de DAPSI

Una usuària denuncia que l’Ajuntament no tirar cap endavant la proposta de millora que van prometre fa 2 d’anys d’aquest centre

La façana del centre en mal estat
Sara Banal

Fa 2 anys vaig presentar una proposta de reubicació i millora del CDIAP-DAPSI, Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, de les seves actuals instal·lacions del carrer Doctor Buxó a l’Ajuntament de Montcada. És el lloc on el Pau, el meu fill de 2 anys amb lesió de substància blanca del cervell, va setmanalment a fer estimulació precoç. Allà van els infants amb necessitats especials del nostre poble i continuen anant al mateix centre que té unes instal·lacions i recursos molt deficients.

He de dir amb molta indignació que el projecte que vaig presentar està congelat. No tira cap endavant i no s’ha fet res en absolut. No s’ha fet cap obra ni s’ha començat res. I em pregunto de què serveix que tinguin uns diners assignats des del 2021 per aquest projecte si no es decideixen a fer res? És injust que 2 anys després, les famílies usuàries del centre hàgim de seguir anant a unes instal·lacions obsoletes, amb espais, recursos, materials insuficients i deficients, i que com ja he dit no s’estigui fent cap obra de reforma com es va prometre.

Els diners on són? Quan tindrem el nou espai DAPSI? A aquest pas tinc dubtes de què el meu fill i els altres infants puguin gaudir del nou centre promès fa 2 anys. En el millor dels casos, tot i que també m’indigna, és que el Pau no el gaudirà per complir-se els 5 anys, l’edat límit en què un infant pot anar a aquest centre. Espero que el nou alcalde, Bartolo Egea (PSC), no busqui excuses per no tirar endavant el projecte. Li demano si us plau que posi fil a l’agulla i acompleixi amb immediatesa el trasllat i millora d’aquest centre, tal com es va comprometre l’anterior junta.

També he de dir que els treballadors són un 10, persones magnífiques. Ara el que necessitem els usuaris és que el centre sigui de qualitat, amb espais adequats, llum natural, bon material, sala d’espera i no els bancs del carrer com estan ara.

Etiquetes:

Deixa un comentari