Torna la festa més esbojarrada de l’any

A Montcada, aquesta festa es viu molt intensament; ens enorgulleix que sigui tan estimada i viva i una de les celebracions més populars de la nostra ciutat

M. Borràs, ERC Montcada

Ara sí! Tornem al Carnaval de sempre. La pandèmia queda lluny i les ganes de gresca estan més revolucionades que mai. Enguany recuperem la celebració del Carnaval amb total normalitat després de l’anul·lació forçosa del 2021 i la festa en format reduït del 2022. Ho tenim tot a punt, perquè el dissabte 18 de febrer els carrers de Montcada i Reixac es tornin a omplir de colors, purpurina, música , vestits impossibles plens de lluentons i plomes; en definitiva, de creativitat, alegria i imaginació.
A Montcada, aquesta festa es viu molt intensament; ens enorgulleix que sigui tan estimada i viva i una de les celebracions més populars de la nostra ciutat, només cal veure l’alt volum de participació de la ciutadania.

La Rua esdevé una mostra de la vitalitat del municipi i de la transformació de l’espai públic en un escenari d’interacció colorit i festiu. És una de les millors expressions de la participació popular en la seva vessant col·lectiva, amb l’esforç i dedicació d’associacions i entitats que són les autèntiques protagonistes d’aquesta celebració tan multitudinària.

Enguany el Carnaval torna amb força: AFA’s, entitats, escoles de dansa i associacions fa mesos que estan treballant en la seva disfressa i en la carrossa. A la Rua, més de 1.200 persones agrupades en 15 comparses, algunes consolidades de fa temps i d’altres de noves, faran possible una celebració que, de ben segur, serà espectacular. I aixó no seria possible sense l’esforç de cada grup per superar-se any rere any, perquè el Carnaval no es resumeix només en el dia de la celebració, sinó que va molt més enllá: és la suma de totes les hores que els voluntaris, carrossaires, assajadors i organitzadors, en general, treballen colze a colze per tal que tot estigui a punt per al gaudi del públic. A tots i totes els que feu possible aquesta festa, us volem agrair la vostra implicació i la vostra passió per la tradició i la cultura. Gràcies al vostre esforç la Rua estarà plena de somriures.

Deixa un comentari