Una Festa Major plena de vida!

El portaveu de Vivim destaca la participació multitudinària a moltes de les propostes ofertes

Pocs dies després de la finalització de la nostra Festa Major, és entranyable passejar pel carrer i trobar a persones que continuen recordant i comentant alguns moments viscuts i compartits en forma de converses plenes d’opinions i de records. Aquest fet també forma part de la nostra Festa Major, on la protagonista real i final és la ciutadania, cadascun de nosaltres que sortim al carrer a tornar-nos a veure, a saludar-nos, a gaudir, a compartir, a celebrar la vida social a casa nostra, en definitiva a allò que entranyablement li diem “fer poble”.

Una Festa Major on volem destacar la participació multitudinària a moltes de les propostes ofertes, destacant l’Espai Poblet que ha estat redissenyat amb encert per donar-li una nova vida i des d’on hem pogut gaudir entre altres propostes de la música de grups locals, important per donar-los la visibilitat que mereixen i que se sumen als “combos musicals de músics locals amateurs” presentats al Parc de la Cerveseria, un altre indret consolidat com a punt de referència.
Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a tothom que ha fet possible de nou la Festa Major 2024 de Montcada i Reixac, sense destacar explícitament a ningú, perquè l’èxit de convocatòria i les “ganes de Festa Major” és un èxit del conjunt de la ciutadania montcadenca. Ep!, com a nota anecdòtica, no ha plogut gairebé gens. Salutacions!

Etiquetes:

Deixa un comentari