Adif dona llum verda al projecte bàsic

El pas següent passa per l’aprovació provisional del projecte constructiu

Malgrat l'estat d'alarma, que ha frenat molts procediments administratius, els treballs tècnics pel soterrament de l'R2 continuen endavant. El sotsdirector de Projectes d’Obra Civil d'Adif, Juan Carlos Monge, ha comunicat a l’alcaldessa, Laura Campos (ECP), que ha estat aprovat el projecte bàsic i que el pas següent passa per l’aprovació provisional del projecte constructiu. 

L’alcaldessa ha mostrat la seva satisfacció per la notícia entenent que “és una prova que el projecte continua endavant, tot i la situació d’emergència extraordinària que estem vivint”. L’edil ha informat de la novetat en els tràmits administratius del projecte als membres de la Taula pel soterrament, integrada per representants dels grups polítics i per la Plataforma Tracte Just Soterrament Total. També el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), ha celebrat la notícia malgrat el context advers. "Tot i que ara les prioritats per al consistori són, obviament, unes altres no podem perdre la perspectiva de futur que significa aquest projecte per a Montcada i Reixac", ha dit.

Mentre els tècnics avancen en els tràmits per a l'aprovació del projecte constructiu, el que ha quedat aturat provisionalment és el procés d'expropiació de les parcel·les afectades per la construcció del túnel per on passarà la línia R2 un cop se soterrin les vies.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari