Balanç dels primers 100 dies del mandat

L’alcalde, Bartolo Egea, explica la gestió feta acompanyat dels socis de govern i d’altres membres de l’executiu

Sota l’eslògan Anem per feina, el govern municipal –PSC, PP i Vivim– ha fet avui balanç dels primers tres mesos de mandat. L’alcalde, Bartolo Egea (PSC), acompanyat dels seus socis i d’altres membres de l’executiu, ha explicat a la premsa les principals actuacions dutes a terme. “El primer repte ha estat constituir un govern sòlid i estable enfront la fragmentació política”, ha dit en referència a l’entrada dels populars al govern.

El primer repte ha estat constituir un govern sòlid i estable enfront la fragmentació política

Bartolo Egea, alcalde

Després de celebrar que les obres del soterrament de l’R2 hagin estat ja adjudicades, l’alcalde s’ha referit a les prioritats marcades pel govern tripartit que passen per “millorar l’espai públic, la seguretat i la convivència i impulsar l’economia local“. Pel que fa a la via pública, Egea ha parlat d’accions fetes en aquests tres mesos, com ara establir un protocol d’actuació amb la Policia Local, Protecció Civil i l’ADF per prevenir aiguats; revisió de la xarxa de clavegueram; la posada en marxa de la campanya de neteja Recuperem rius, rieres i torrents, amb col·laboració ciutadana; un pla específic de neteja de contenidors de residus i l’aprovació del nou plec que servirà per millorar la recollida de deixalles i la neteja viària.

En l’àmbit de la via pública, l’alcalde ha anunciat que ja han començat els estudis per efectuar abans de final d’any millores en l’asfaltat dels carrers Masia, Bogatell i Mossèn Joaquim Castellví, arranjaments a la pasarel·la dels Hermanos i al pont blau de la Font Pudenta, la construcció d’una rotonda al polígon Molí d’en Bisbe i la dignificació del paviment del parc infantil situat davant de l’INS La Ribera.

Una altra de les prioritats d’aquest nou govern ha estat reactivar l’economia del municipi

Bartolo Egea, alcalde

“Una altra de les prioritats d’aquest nou govern ha estat reactivar l’economia del municipi, reactivació que s’ha fet reprenent el diàleg amb el sector empresarial i industrial”, ha explicat Egea, en referència a les visites realitzades i programades a diferents empreses dels 12 polígons locals. Una altra de les iniciatives en aquest àmbit és la creació d’un Consell Econòmic i Social, les bases del qual ja s’estan redactant, segons ha assenyalat l’edil.

La tercera línia de treball del govern passa per millorar la seguretat i la convivència ciutadana. “Després de tres anys, l’Ajuntament ha recuperat la normalitat institucional en matèria de seguretat convocant la Junta de Seguretat Local per a la coordinació de tots els cossos de seguretat implicats en el municipi”, ha explicat l’alcalde tot afegint que l’executiu elaborarà un pla integral de la Policia Local per canviar i potenciar la Policia de Proximitat.

La primera trobada de la Junta de Seguretat Local després de la pandèmia es va fer el 30 de setembre
Premsa Ajuntament

“Durant aquest 100 dies hem estat i seguim al peu del carrer escoltant els veïns i veïnes i en contacte amb les entitats del municipi; la ciutadania es mereix un govern que es preocupi i doni solucions als problemes”, ha conclòs Egea, qui ha expressat el convenciment que els millors anys de Montcada i Reixac estan per venir i que el nou govern els farà possibles.

Seccions:

Deixa un comentari