El Broncesval finalitza la lliga amb una derrota a la pista del Pallejà (7-5)

Paco, amb un hat-trick, Xexi i Raul han fet els gols de l’equip montcadenc

El Broncesval Montcada ha finalitzat la temporada aquest dissabte amb una derrota a la pista de segon classificat del grup 3r de Segona B, l’FS Pallejà (7-5). El partit ha estat molt entretingut amb constants moviments en el marcador, tot i que el Pallejà sempre ha anat per davant en el marcador. El Broncesval ha aixecat un 2-0 en contra, però ha marxat al descans perdent per 3-2. A la segona meitat, i a manca de cinc minuts per al final, el partit estava empatat a 4, però al final tots dos equips han arriscat fins al definitiu 7-5. Paco, amb un hat-trick, Xexi i Raul han estat els golejadors de l’equip de Javi Ruiz, que fa una valoració molt positiva de l’últim partit de la temporada: “els nois han fet un bon treball i hem tingut ocasions per guanyar contra un gran equip”. El Broncesval, que continuarà amb els entrenaments fins a mitjans de juny, finalitza la lliga a l’onzena posició amb 37 punts i un balanç 10 victòries, 7 empats i 13 derrotes.