El Consell d’Infants acorda identificar les escoles amb uns cartells personalitzats

La Casa de la Vila va acollir aquest dijous la sessió plenària que tanca l’experiència d’aquest curs

Els infants van donar la seva opinió sobre el Consell d'Infants
El Ple del Consell d'Infants va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa, Laura Campos, i la regidora Jessica Segovia
El cartell d'Erika Marín, de 6è B de l'escola Reixac, ha estat escollit com el model a seguir per dissenyar la senyalització dels centres de primària
La Casa de la Vila va acollir el 20  de juny la sessió plenària que va tancar la tercera edició del Consell d’Infants amb l’exposició dels projectes treballats aquest curs pels consellers i conselleres, una trentena d’alumnes del cicle superior de primària de totes les escoles del municipi. Enguany, la canalla ha proposat la senyalització dels centres educatius de primària amb uns cartells dissenyats per cada escola. A l’acte van assistir l’alcaldessa, Laura Campos, i la regidora en funcions d’Educació, Infància i Joventut, Jessica Segovia, ambdues d’En Comú Podem, que es van comprometre a instal·lar les creacions al mes de setembre coincidint amb l’inici del pròxim curs.
 
Els infants van fer un balanç molt positiu de l’experiència, destacant la importància de tenir veu per aportar idees en la millora de la ciutat. Els consellers i conselleres també van posar en valor el treball que han fet durant el curs per aprendre a arribar a acords de manera consensuada. “Us volem felicitar per la vostra capacitat de treball i sentit comú. Els infants sou ciutadans de ple dret”, va dir Campos. En aquest sentit també es va manifestar Segovia, qui va remarcar que “les vostres opinions tenen el mateix valor que les dels regidors i regidores del Ple municipal”, va manifestar l’edil. Al començament de l’acte, la canalla va fer una breu representació teatral sobre el paper i el funcionament del Consell dels Infants, una iniciativa que la Regidoria d’Educació, Infància i Joventut va posar en marxa fa tres anys amb l’objectiu de donar veu als més petits en la presa de decisions per millorar la ciutat.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari