El FS Montcada arrodoneix l’homenatge guanyant el Manlleu (5-2)

Els de Juanjo Amigo, el benjamí i el prebenjamí van celebrar l’ascens amb l’afició

L'acte d'homenatgep al primer equip de l'FS Montcada abans del partit contra el Manlleu, va continuar després a la pista amb la gran exhibició de joc que va servir per derrotar un dels equips forts de la Divisió d'Honor Catalana per 5 a 2. "L’equip vol acabar invicte des de la reanudació de la competició i treballa cada setmana amb ambició i sense conformismes", ha destacat el tècnic, Juanjo Amigo.

La primera part va ser igualada. El Manlleu va marcar primer, però a la represa els montcadencs van ser superiors amb moltes ocasions de gol. "Vam treballar moltíssim en un partit molt complert", ha reconegut l'entrenador qui ha afegit  que "em sento molt satisfet amb l’actitud dels jugadors, i vull felicitar a Àlex Andrés pel seu debut amb el primer equip".

Juanjo Amigo ha felicitat al club "pel gran treball que està fent i als equips de la base homenatjats", referint-se als ascensos ´de categoria dels equips prebenjamí i benjamí del club, i ha agraït la presència de l’alcaldessa "per venir a gaudir de la nostra festa".

L’Amateur B del San Joan va fer ahir diumenge el passadís d’honor a la plantilla en un gran gest de jugadors i directiva, previ al partit contra el Castellbisbal.

Deixa un comentari