El montcadenc David Pi guanya un dels premis del concurs de microrelats

Les altres dues premiades són Júlia Pérez, de Barcelona, i Rosa M. Alentorn, de Parets del Vallès

Montserrap i Iràdia amb DJ Nàtura van actuar al Parc Antiga Cerveseria al final del lliurament de premis del concurs de microrelats 'Dones veu a les dones?'

El montcadenc David Pi, professor del col·legi La Salle Montcada, s'ha endut un dels tres premis del concurs de microrelats 'Dones veu a les dones?' amb el relat 'El passatger del vuitè'. Les altres dues premiades són Júlia Pérez, de Barcelona, pel conte 'Sororitat', i Rosa M. Alentorn, de Parets del Vallès, pel microrelat 'No en recordo el nom'. El veredicte es va fer públic ahir la tarda al Parc Antiga Cerveseria, en un acte que va comptar amb l’actuació de les cantants de rap Montserrap i Aradia, acompanyades de DJ Nàtura. 

El certamen el convoca la Regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI i el Consell de Dones com a eina de sensibilització de la lluita col·lectiva de les dones pels seus drets. En aquesta edició hi van participar una trentena d'autors, la majoria dones. La regidora d'Igualtat, Jessica Segovia (ECP), va elogiar la riquesa temàtica dels treballs presentats, que aborden des de la violència masclista fins a temes tan actuals com la realitat de les dones trans, i va destacar que el certamen ha rebut textos de 12 persones de Montcada. Els textos guanyadors, premiats amb 200 euros cadascun, es publicaran a la propera edició de La Veu de Montcada i Reixac –que sortirà el 28 de maig.

Seccions:

Deixa un comentari