Els atletes Miki Barrero i Toni Ortiz compleixen el repte solidari i esportiu

Ambdós corredors de la JAM han acabat la prova i han recaptat 4.800€ per ajudar els malalts de càncer

Els atletes Miki Barrero i Toni Ortiz, de la Joventut Atlètica Montcada, han fet realitat el somni solidari i esportiu que es van proposar a final de l’any passat. Ambdós corredors han acabat amb bona nota la Marató de Sables, una de les proves més dures del món que consisteix a travessar el desert del Sahara marroquí en sis dies, que es van disputar entre el 5 i l’11 d’abril.  

Barrero, de 40 anys i que participava per primera vegada, va acabar el 122 de la general d’un total de 1.380 inscrits, recorrent els 240 quilòmetres en 32 hores, 54 minuts i 20 segons. Ortiz, de 54 anys, va finalitzar el 206 i va invertir un temps de 35 hores, 56 minuts i 3 segons. A la duresa de les condicions metereològiques, els participants havien d’afegir el fet d’haver de ser autosuficients, carregant a la motxilla tot el que necessitaven per competir, menjar, dormir i vestir-se. “Hem regulat bé la beguda i el menjar”, explica  Ortiz, qui comenta que enguany no ha fet tanta calor –uns 45 graus– com en l’edició que va participar el 2010.

Ambdós corredors també han complert el repte solidari de recollir 4.800€, 10 per cada quilòmetre recorregut, per a la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC). Els diners recaptats es destinaran al programa ‘Supervivents’, adreçat a persones que han superat la malaltia i lluiten per recuperar la seva vida anterior tant a nivell laboral com personal. “Estem molt contents perquè hem acabat bé la cursa i hem recaptat els diners que ens vam proposar recollir”, han manifestat els dos atletes.

Seccions:

Deixa un comentari