Enllestit el nou passeig de vianants paral·lel a la riera de Sant Cugat

El nou eix connecta les passarel·les de Terra Nostra i la Font Pudenta i inclou 160 punts de llum, nou arbrat i bancs per seure

El regidor d'Urbanisme, Jordi Sánchez, i l'alcaldessa, Laura Campos, durant la visita que s'ha fet aquest matí amb tècnics de la Diputació i l'Ajuntament
El nou passeig per a vianants inclou bancs per seure durant el trajecte

Ja s'ha enllestit el nou passeig de vianants del poligon de La Ferreria, paral·lel a la riera de Sant Cugat, que connecta les dues passarel·les existents a Terra Nostra i la Font Pudenta. L'actuació, aprovada pel Ple el passat mes d'abril, s'inclou en el Pla de modernització dels polígons industrials del municipi que subvenciona la Diputació de Barcelona i que també compta amb una aportació dels empresaris.

El nou eix per a vianants, amb un pressupost de 715.000 euros, ha consistit en l'adequació d'una vorera en el camí de terra que feien servir habitualment, tant treballadors del polígon, com els alumnes de l’INS La Ferreria i veïns aficionats a caminar. La vorera, amb una longitud de 1.600 metres i 2 metres d’amplada, va des del pont de ferro que hi ha a l’alçada del carrer Alzina fins al que hi ha a la Font Pudenta, i compta amb un total de 160 columnes amb il·luminació led –que encara no estan activades–, un nou arbrat i bancs per seure.

Durant la visita que s'ha fet aquest matí al nou passeig, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó (ERC), ha destacat que el projecte conjuga els interessos dels empresaris del polígon i els de l'Ajuntament. "Integrem l'ús diari que fan d'aquest passeig els treballadors del polígon i l'ús lúdic dels veïnat de Terra Nostra i Font Pudenta", ha dit Teixidó, qui també ha posat en valor l'estalvi del 30% de la factura elèctrica dels empresaris que suposa la instal·lació de llums led.

Segons el regidor d'Urbanisme, Jordi Sánchez (ERC), l'actuació ha servit "per dignificar l'entorn i alhora permetre un canvi de mobilitat, del qual es beneficiaran tant els treballadors, com els alumnes de l'INS La Ferreria, que també disposen de la xarxa ciclable". L'alcaldessa, Laura Campos (ECP), ha emmarcat l'actuació en el Pla de modernització dels polígons que s'impulsa des del govern local "per atraure inversions al municipi i generar així activitat econòmica que reverteixi en més prestacions per a la ciutadania".

Seccions:

Deixa un comentari