‘FEM comerç, FEM barri, FEM Montcada’, nova marca del comerç local

El nou lema del comerç local es va presentar en un acte a la plaça de l’Església, on l’artista Toni Ortiz va fer un dibuix en 3D

L'alcaldessa, el regidor de Comerç i la presidenta de l'MCC també es van fer una fotografia a la plaça de l'Església

‘FEM comerç, FEM barri, FEM Montcada’ és la nova marca del comerç local, que es va presentar en societat aquest dijous en el decurs d’un acte a la plaça de l’Església que va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Laura Campos (ECP), el regidor de Comerç i Turisme, Salva Serratosa (ERC), i representants del teixit comercial de la ciutat.

Els nous elements es van mostrar a la ciutadania per mitjà d’un dibuix en 3D, a càrrec de l’artista Toni Ortiz, que va anar realitzant al terra de la plaça de l’Església durant tot el dia. Un cop el va finalitzar, el públic assistent es va poder fer una foto amb aquesta inèdita imatge des del balcó de l’Auditori Municipal.

Amb aquesta presentació culmina la creació d’una marca per al comerç local, un projecte que va començar a principi de juny amb un procés participatiu durant el qual es va convidar als comerciants locals a presentar suggeriments i idees per a la marca i el lema. S’hi van presentar una vintena de propostes de lema i un jurat format per professionals de la comunicació i representants de les associacions de comerciants es va encarregar de fer-ne una tria. Un total de 72 establiments va votar, per mitjà del nou canal de Whatsapp del comerç local, i va escollir el lema guanyador. A partir d’aquesta frase identificadora del teixit comercial local, una dissenyadora gràfica va donar forma a la marca. Aquesta acció s’ha realitzat amb el suport del programa Apropa’t, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Buscàvem una marca que englobés tot el comerç de Montcada i, després del procés participatiu, n’ha sortit una imatge i un lema molt potent que ens pot donar molt de joc”, va comentar Serratosa. “L’objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar el comerç local, donar-lo a conèixer i promoure el consum de proximitat”, va explicar l’alcaldessa. D’altra banda, la presidenta de Montcada Centre Comerç, Helena Abril, va valorar positivament el projecte, “perquè sempre donarem suport a iniciatives per fomentar el comerç local”, però ha advertit que “esperem que no es quedi només en un lema i es realitzin accions que ens ajudin perquè ho necessitem”.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari