La falta d’encert i les expulsions, determinants en la derrota

La plantilla analitza les claus de la final

La UE Sant Joan Atlètic ha valorat la derrota d’ahir al camp de l’Atlètic Sant Just per 4-1 en la tornada de la final de la promoció d’ascens a la Lliga Elit, un resultat que els impedeix complir el somni de pujar a la màxima categoria del futbol català.

En opinió del segon entrenador, Xavier Huesa, el seu equip va ser millor durant els noranta minuts. “Hem tingut moltes ocasions per haver tancat l’eliminatòria, però no hem tingut sort”, assegura el tècnic, una valoració que comparteix el jugador Joshua Ortiz. “A la Bombonera, potser ells van ser superiors i van perdre, aquí ha passat a l’inrevés, hem fallat ocasions molt clares“, afirma.

Hem tingut moltes ocasions per haver tancat l’eliminatòria, però no hem tingut sort

Xavier Huesa, segon entrenador de la UE Sant Joan Atlètic

A la Bombonera, potser ells van ser superiors i van perdre, aquí ha passat a l’inrevés, hem fallat ocasions molt clares

Joshua Ortiz, jugador

La plantilla també coincideix a destacar que les expulsions d’Arnau Pou al final del segon període i d’Omar Balde al cap de deu minuts de la pròrroga van ser determinants en el desenllaç del partit. “Són justes, som de sang calenta i vam caure en el parany, però no és una justificació”, comenta el capità, Pepe González, tot afegint que “estic content de l’equip perquè ho ha donat tot i, alhora, estic trist pel resultat”. El migcampista, veí de Can Sant Joan i vinculat al club montcadenc des de ben petit, ha subratllat la fita històrica que suposa per al barri i l’entitat haver disputat la final. “Hem d’estar orgullosos del que hem aconseguit com a club i com a barri, continuarem lluitant per seguir a dalt”, ha manifestat el capità, de 30 anys, qui ha avançat que en els pròxims dies decidirà el seu futur com a jugador, tot i que té clar que sempre estarà vinculat al club de la seva vida.

Són justes, som de sang calenta i vam caure en el parany, però no és una justificació

Pepe González, capità

Deixa un comentari