La màgia de Ses Majestats omple d’il·lusió els carrers de la ciutat

Melcior, Gaspar i Baltasar han atret milers de persones durant el seu recorregut

Milers de persones van sortir al carrer aquest divendres per veure la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient, organitzada per la Regidoria de Cultura i Patrimoni, en un dels esdeveniments més multitudinaris de l’any al municipi. Abans de començar el seu recorregut, Melcior, Gaspar i Baltasar van fer la tradicional aturada al Casino de Terra Nostra, on van recollir les cartes dels infants i es van fer fotografies.

La Cavalcada va començar cap a les 18h a Can Sant Joan. La comitiva estava formada per les tres carrosses dels Reis Mags –de dimensions més grans que les de l’any passat–, dues plenes de regals i l’Olla de les Carboneres, encarregades de pintar amb carbó les cares de la gent. Enguany, la desfilada també va comptar amb la presència del Patge Xumet, que encapçalava el sèquit reial acompanyat del vehicle de les Atrapasomnis, una nova proposta d’un grup de mares de l’escola Elvira Cuyàs per intercanviar xumets per un petit obsequi.

L'itinerari va passar pels carrers Bifurcació, Bateria, Masia i, en direcció al centre, va continuar per l'avinguda de la Unitat i el carrer Major. A la plaça de l'Església, Ses Majestats es van adreçar al públic assistent i les autoritats municipals els van lliurar les claus de la ciutat. L’alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), va demanar un 2018 ple d’il·lusió, alegria i felicitat amb les persones estimades. Per aconseguir-ho, els Reis ens poden ajudar, però ha de ser entre tots i totes que tot això es faci realitat. Compartir, estimar, construir i acompanyar són accions que tots podem fer per tal de contribuir a tenir un món millor”, va dir.

 

Després d'aquest acte, la Cavalcada va seguir pel Pont dels Hermanos i la rambla dels Països Catalans fins a Mas Rampinyo, passant per la plaça d'Espanya, els carrers Baix de Sant Pere, Sol, l'avinguda Catalunya i Anselm Clavé. Durant tot el recorregut, Ses Majestats van repartir al voltant de 2.000 quilos de caramels, sense gluten i amb colorants naturals. En el marc de la Fira Reis, La Unió de Mas Rampinyo va organitzar jocs per a la canalla i una xocolatada i també va convidar un patge reial, a la plaça Salvador Espriu.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari