La UE Sant Joan s’endú el derbi contra el CD Montcada (0-2) en un matx marcat per uns aldarulls a la mitja part

L’enrenou acaba amb un expulsat per a cada equip, que va deixar el club verd amb inferioritat numèrica durant tot el segon període

La plantilla de la UE Sant Joan celebra la victòria en el derbi tot just acabar el partit
Una acció del derbi, on el capità del Sant Joan disposa al segon temps d'una clara ocasió per marcar
Els capitans amb el trio arbitral
Una de les ocasions més clares del primer temps va ser una pilota al travesser per part del Sant Joan
Les mares i companyes dels jugadors d'ambdós equips van protagonitzar la sacada d'honor abans del partit
Els aldarulls ja van començar a la gespa en acabar la primera part
El partit entre el CD Montcada i la UE Sant Joan va ser molt disputat
El CD Montcada ha denunciat que diversos aficionats del Sant Joan va saltar al túnel del vestidor

La UE Sant Joan Atlètic s’ha col·locat líder en solitari amb 12 punts al subgrup 4B de Segona Catalana, després de guanyar el derbi local contra el CD Montcada per 0-2. Els verds, que han encaixat la seva primera derrota a la competició, han baixat a la tercera posició, amb 9 punts. El matx, disputat aquest dissabte a l'estadi de la Ferreria, va començar amb un minut de silenci en record de Josep Bacardit, exsoci del club verd i membre de l'Associació Cultural Montcada.

La primera meitat va ser força igualada, amb un parell d’ocasions de gol per a cada equip que no van entrar, arribant al descans amb empat a zero. Tot just acabar el primer temps, es va produir una picabaralla a la gespa entre diversos jugadors, que va continuar al túnel dels vestidors, una situació que també es va viure amb molta tensió a la grada. L’incident va finalitzar amb un expulsat per a cada equip –Noah Miñarro (CD Montcada) i Jonatan López (Sant Joan)–, deixant en inferioritat numèrica el conjunt de Miki Corominas, ja que el jugador visitant que va veure la targeta vermella estava a la banqueta.

A la represa, aquest fet va decantar la balança cap al Sant Joan, que va inaugurar el marcador al minut 61 amb un gol del seu capità, Albert Jiménez. Malgrat tot, els verds no es van rendir i van apretar a dalt per neutralitzar el desavantatge, però ja pràcticament a les acaballes va sentenciar l’equip de Daniel Sánchez amb un gol d’Aymene Gharrafi.

Valoracions

El tècnic del CD Montcada, Miki Corominas, ha destacat l’esforç del seu equip, tot afegint que “a la segona part, amb un home menys, ho hem intentat i, fins i tot, els hem tingut tancats durant alguns minuts, però no ha pogut ser. Felicito el Sant Joan per la victòria, ha fet el seu partit i s’ha endut els tres punts. A nosaltres ens toca seguir treballant per intentar guanyar el pròxim matx”. Per la seva banda, Sánchez també ha destacat que l’expulsió ha marcat el desenvolupament de la segona part. “Al Montcada li ha condicionat jugar amb un home menys, però ha estat un enfrontament molt competit. Ells són un bon equip, que juga a un ritme alt”, ha indicat l’entrenador del Sant Joan, qui reconeix que el seu conjunt “no ha estat còmode a la segona part. Malgrat tot, estem contents perquè hem aconseguit els tres punts en un camp on serà difícil sumar”.

“A la segona part, amb un home menys, ho hem intentat i, fins i tot, els hem tingut tancats durant alguns minuts, però no ha pogut ser. Felicito el Sant Joan per la victòria, ha fet el seu partit i s’ha endut els tres punts. A nosaltres ens toca seguir treballant per intentar guanyar el pròxim matx”, ha manifestat el tècnic del CD Montcada, Miki Corominas

També han valorat el partit els dos capitans. Rodrigo Esmail, del CD Montcada, assegura que “al principi ens ha costat fer el nostre joc però, a partir del minut 20, hem tingut més la pilota i hem jugat amb les idees més clares, tenint un parell d’ocasions per marcar. A la represa, amb un menys, ha estat complicat jugar”, ha manifestat Esmail.

“Al Montcada li ha condicionat jugar amb un home menys, però ha estat un enfrontament molt competit”, ha indicat l’entrenador del Sant Joan, Daniel Sánchez, qui s'ha mostrat “content perquè hem aconseguit els tres punts en un camp on serà difícil sumar”.

Per la seva banda, Albert Jiménez, del Sant Joan, s’ha mostrat content amb la victòria: “El primer temps ha estat molt igualat i nosaltres hem tingut oportunitats per avançar-nos en el marcador. A la represa, hem aprofitat la superioritat numèrica i hem sabut jugar les nostres cartes”, argumenta el davanter, qui afirma que ja s’esperava un derbi intens.De vegades, es juga més amb el cap que amb el cor, però no ha passat res greu i el partit s’ha pogut acabar”, ha manifestat Jiménez en referència als aldarulls del descans. El capità assegura que “entre els jugadors no ha passat res. Les picabaralles del joc es queden al camp”. Per la seva banda, Corominas ha comentat que l’enrenou del descans ha estat una bogeria. Ha començat a saltar gent del Sant Joan que es volia ficar al nostre vestidor i han hagut d’intervenir els Mossos. Per sort, això no ha tingut res a veure amb el partit, ha explicat Corominas. Fonts de la directiva del CD Montcada han avançat que prendran accions perquè no es normalitzi la violència als estadis de futbol.