L’alcaldessa Laura Campos reclama a Adif i al Ministeri de Transports que no demorin més la licitació del projecte del soterrament

Concentració i minut de silenci per la darrera víctima atropellada al pas a nivell del carrer Pasqual

Ofrena floral al monòlit
Aplaudiments al final de l'acte, on també s'ha fet un minut de silenci pel finat
L'alcaldessa Laura Campos, durant la seva intervenció a l'acte d'homenatge a la darrera víctima del tren
Elisa Riera, parlant en nom de la PTJST

L'alcaldessa Laura Campos (ECP) ha qualificat d'"inadmissible" la lentitud de la tramitació final de les obres de soterrament de la línia R2 i ha reclamat a Adif i al Ministeri de Transports que no demorin més la licitació del projecte, pendent de ser aprovat pel Consell de Ministres. "Si cal tornarem a sortir al carrer, hem tingut massa paciència i ni podem ni volem esperar més", ha afegit Campos, qui ha lamentat la darrera víctima mortal registrada ahir la tarda al pas a nivell del carrer Pasqual. Ho ha dit aquest migdia en l'acte d'homenatge que ha convocat l'Ajuntament i la Plataforma Tracte Just Soterrament (PTJST) davant del monòlit del Soterrament, a la cruïlla entre els carrers Colon i Bogatell.

Elisa Riera, que ha parlat en nom de la PTJST, creu que "tant des de la ciutadania com des de l'Ajuntament s'ha de fer tot el possible per accelerar les millores pendents als passos a nivells que garanteixin la seguretat dels vianants". Riera ha assenyalat la necessitat d'evitar les recurrents avaries en el sistema de senyalització i barreres, que hi hagi una separació clara d'espai entre vehicles i persones i que s'habilitin zones d'espera prou còmodes per a les persones que han de creuar les vies.

La darrera víctima mortal del tren, un veí de Montcada d'edat avançada, eleva fins a 176 la llista de morts registrades a l'entorn ferroviari des que va començar la seva comptabilització. El darrer incident va deixar greument ferit un jove que va caure a les vies prop de l'estació de França el passat mes de juny.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari