Laura Campos: ‘Avui és un gran dia, Montcada comença a recuperar la seva dignitat i autoestima com a poble’

L’alcaldable d’ICV-EUiA-E es proclama alcaldessa amb els vots d’ERC, Círculo i la CUP

“Avui és un gran dia, el primer del canvi de la nostra ciutat, un repte difícil que assumeixo amb compromís i il·lusió. És un dia històric que marcarà un abans i un després; Montcada comença a recuperar la seva dignititat i autoestima com a poble. Moltíssimes gràcies i ara, a treballar”. Amb aquestes paraules la nova alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA-E), ha posat fi al seu discurs d’investidura en una sessió que s’ha seguit amb força expectació des de la sala de plens i des de la sala institucional que l’Ajuntament ha habilitat per donar cabuda al nombrós públic que avui s’ha aplegat a la Casa de la Vila per seguir l’esdeveniment.

Campos, regidora des del 2007, ha estat nomenada alcaldessa gràcies als vots del seu grup, d’ERC, Círculo Montcada i la CUP. Els republicans i l’agrupació d’electors han signat amb els ecosocialistes un acord d’investidura que inclou treballar a partir de dilluns per la formació d’um nou govern d’esquerres. Per això, la nova alcaldessa els ha agraït la seva “implicació i valentia”. Campos també ha mostrat una mà estesa a tota l’oposició li ha manifestat la voluntat de comptar amb ella. En la mateixa línia, ha dit que valora la potencialitat de la plantilla de treballadors del consistori i que la porta del seu despatx sempre serà oberta per rebre’ls.

 

 

Eixos

“La transparència i la participació seran els eixos del nou govern”, ha dit Campos tot afegint que les urnes han demostrat que Montcada ha volgut un canvi “en les formes de treballar i la manera de fer”. Entre les primers mesures que vol aplicar, hi ha la baixada de sous dels càrrecs públics. “Volem recuperar la política en majúscules, la de l’ètica, l’honradesa, d’honestedat i el treball com a eina transformadora”, ha dit. Per simbolitzar quin serà el tarannà del nou govern, Campos ha cedit el bastó de comandament de la ciutat al poble igual que al 1979 va fer el seu pare, Josep M. Campos, com a primer alcalde de la democràcia encapçalant la llista del PSUC: “Amb això vull demostrar que és la gent la que té la veu i la paraula”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari