‘L’esforç que es demana a la ciutadania ha d’anar acompanyat de més recursos per a la sanitat pública’

L’alcaldessa, Laura Campos, torna a apel·lar a la responsabilitat individual però també interpel·la les administracions

L’alcaldessa, Laura Campos (ECP), s’ha pronunciat sobre l’“impacte directe” en la quotidianitat del municipi de les noves restriccions imposades per la Generalitat per frenar l’avenç de la segona onada de la pandèmia que impliquen el confinament perimetral de la localitat durant el cap de setmana així com l’aturada d’activitats culturals, socials i esportives. Tot plegat ha fet que s’hagin hagut de tancar diferents equipaments públics.

No són com les que es van instaurar al març però tenen una gran afectació en el dia a dia i, sobretot, en la limitació de la mobilitat”, ha manifestat l’edil a laveu.cat. En aquest context, l’alcaldessa ha tornat a fer una crida a la col·laboració ciutadana però acompanyada d’un toc d’atenció a les administracions que gestionen la pandèmia: “Tots ens hem de sentir interpel·lats i actuar amb responsabilitat, però això ha d’anar de la mà d’un reforç de recursos i d’una injecció econòmica a la sanitat pública; si no és així, no ens en sortirem”.

Campos ha expressat la seva solidaritat amb el sector de la restauració, que ha vist com es prorroguen 15 dies més les mesures que obliguen a bars i resturants a només servir productes per emportar, i amb els centres d’estètica, que han de mantenir les portes tancades. Pel que fa a les mesures de confinament perimetral durant el cap de setmana, l’alcaldessa ha reconegut que la Policia Local no disposa de prou efectius per controlar tots els punts d’accés i sortida a la localitat i ha dit que la Generalitat s’ha compromès a aportar efectius dels Mossos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari